Η πιο μικρή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στον κόσμο

Βρήκαμε την πιο μικρή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στον κόσμο, χωράει μόνο έναν πελάτη!!!

Βρήκαμε την πιο μικρή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στον κόσμο, χωράει μόνο έναν πελάτη!!!

Η Peugeot Μεγάλης Βρετανίας δημιούργησε την πιο πρωτοποριακή και μικρή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στον κόσμο. Βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου και πιο συγκεκριμένα στην Russell Square και πρακτικά πρόκειται για έναν κλασικό λονδρέζικο τηλεφωνικό θάλαμο.

Ο διαθέσιμος χώρος αρκεί για έναν μόνο πελάτη, ο οποίος από εκεί μπορεί να παραγγείλει οποιοσδήποτε το αυτοκίνητο που επιθυμεί.

Για να κάνει κάποιος επίσκεψη στην συγκεκριμένη… αντιπροσωπεία της Peugeot το μόνο που αρκεί είναι απλά να ανοίξει την πόρτα του θαλάμου. Βέβαια, για λόγους ασφαλείας, απαιτείται ένας ειδικός κωδικός που αποστέλλεται στο smartphone του ενδιαφερόμενου πριν ανοίξει η πόρτα της αντιπροσωπείας.

Η αντιπροσωπεία να αναφέρουμε ότι έκανε… εγκαίνια μόλις χθες και θα είναι ανοικτή από τις 7 το πρωί έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα. Διαθέτει απλά ένα tablet που υποστηρίζει τις εφαρμογές τις Peugeot και μέσω αυτού ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το μοντέλο, την έκδοση, τον εξοπλισμό και τα αξεσουάρ.

Στη συνέχεια, δίνει τα στοιχεία του, κλείνει την παραγγελία on line μέσω της πιστωτικής κάρτας και απλά περιμένει το νέο του αυτοκίνητο να είναι έτοιμο για να το παραλάβει…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook