Προστατευτικός εξοπλισμός του Αναβάτη

Ο προστατευτικός εξοπλισμός του Αναβάτη είναι Πιο σημαντικός από όσο νομίζεις, δες τα βίντεο!!!

Ο προστατευτικός εξοπλισμός του Αναβάτη είναι Πιο σημαντικός από όσο νομίζεις, δες τα βίντεο!!!

Δύο σοκαριστικά βίντεο, που δείχνουν ότι το καλό μπουφάν, οι μπότες, τα γάντια και φυσικά το κράνος, δεν είναι μέσα προστασίας από πρόστιμα, αλλά μέσα επιβίωσης. Για το κράνος ειδικά βέβαια, τα είχαμε πει αναλυτικά και στο:  Τα πάντα όλα για το κράνος!!!.

Με αφορμή τα πρόσφατα τραγικά τροχαία που συμβαίνουν με τρομακτική συχνότητα πλέον, σας παραθέτουμε 2 βίντεο από καμπάνια της αρμόδιας υπηρεσίας της Αυστραλίας, για την μείωση των θανάτων και των τραυματισμών με μοτοσικλέτα.

Στο πρώτο βίντεο, θα δείτε σε αργή κίνηση πόσο άγρια και εκτεταμένα τραυματίζεται ο μοτοσικλετιστής σε περίπτωση πτώσης χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό.

Στο δεύτερο βίντεο θα δείτε τι θα συνέβαινε στους αναβάτες του MotoGP, αν είχαν την ατυχία να οδηγούν σε δημόσιους δρόμους… Όπως λέει και το βίντεο, «No place to Race!», φράση που δείχνει και την επιτακτική ανάγκη δημιουργίας πίστας σε κάθε μεγάλη πόλη

Και τα δύο βίντεο παρουσιάζονται από τον παγκόσμιο πολύ-πρωταθλητή και βετεράνο στους αγώνες μοτοσικλέτας, Mick Doohan.

Δείτε τα με προσοχή και φυσικά μην ξεχνάτε το κράνος και τον εξοπλισμό σας πριν καβαλήσετε την μοτοσικλέτα σας.

Ευαισθητοποιηθείτε λοιπόν και δώστε προσοχή και σημασία στην πρόληψη και την ασφάλεια, γιατί η άσφαλτος δεν συγχωρεί ΠΟΤΕ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook