Η Vespa γίνεται… ηλεκτρική!!!

Η θρυλική Vespa κάνει την τεχνολογική της επανάσταση και γίνεται… ηλεκτρική και… πιο ακριβή!!!

Η θρυλική Vespa κάνει την τεχνολογική της επανάσταση και γίνεται… ηλεκτρική και… πιο ακριβή!!!

Η ιταλική φίρμα της Piaggio ανακοίνωσε ότι ένα από τα πιο γνωστά και διαχρονικά μοντέλα της, η Vespa, περνάει σε μια νέα εποχή… ηλεκτρική!!!

H Vespa Elettrica αναμένεται να ξεκινήσει να διατίθεται από τις αρχές του 2017.

vespa-logo-svg_-640x234

Ο λόγος για ένα δίτροχο όχημα, με τον εμβληματικό σχεδιασμό της Vespa, το οποίο θα φροντίζει παράλληλα τον πλανήτη, εξαιτίας του ηλεκτρικού κινητήρα της, ενώ θα ωφελεί και την τσέπη του ιδιοκτήτη της, αφού δεν θα υπάρχει επιπλέον κόστος για τα καύσιμα.

Βέβαια το Gizmodo αναφέρει ότι δεν θα είναι προσιτή σε κόστος αγοράς, καθώς θα θεωρείται ένα premium μοντέλο από την Piaggio.

vespa-elettrica-lat-dx-_0

vespa-elettrica-2017-3Η Piaggio δεν έχει δώσει αναλυτικά στοιχεία για την επερχόμενη Vespa Elettrica, πέρα από το γεγονός ότι θα έχει έναν εξελιγμένο ηλεκτροκινητήρα, ενώ τονίζει ότι το νέο δίτροχο που ετοιμάζει θα είναι εξοπλισμένο με αρκετή τεχνολογία.

Το στοιχείο που ενδιαφέρει τους περισσότερους, βέβαια, είναι η αυτονομία της Vespa Elettrica, καθώς αυτός είναι ο κυρίαρχος παράγοντας που θα καθορίσει και το πόσο χρηστική θα είναι στην καθημερινότητα του ιδιοκτήτη της.

Η ανακοίνωση της Piaggio είναι λιτή, ενώ αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες όσο πλησιάζουμε προς το επίσημο λανσάρισμα του νέου μοντέλου.

Οι πρώτες εικόνες, πάντως, μας κάνουν να θέλουμε να το βάλουμε στο γκαράζ μας, αρκεί να υπάρχει εκεί παροχή φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Stoiximan: Κορυφαίες αποδόσεις – αγώνες με 0% γκανιότα κάθε μέρα! Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, αναλήψεις εντός 2-3 ημερών! Δείτε τις αποδόσεις στο Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook