Volkswagen Beetle 2012

Έρχεται ο νέος Σκαραβαίος από την Volkswagen στις 18 Απριλίου!!!

Επίσημα πλέον η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία VW ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα του νέου σκαραβαίου της θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Απριλίου. 
Η νέα γενιά του VW Beetle θα κάνει ντεπούτο ουσιαστικά σε τρεις διαφορετικές ηπείρους ταυτόχρονα. Σε μια μουσική εκδήλωση με djs να μιξάρουν στο Βερολίνο και το νέο Beetle να φιγουράρει στην σκηνή, την ίδια στιγμή που θα παρουσιάζεται σε μια ακόμη μουσική εκδήλωση αυτή την φορά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη σε συναυλία των Black Eyed Peas για το MTV. Παράλληλα, το νέο VW Beetle θα φιγουράρει και στο περίπτερο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανία στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στην Σαγκάη (Shanghai Motor Show) που θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 18 Απριλίου.
Το νέο Volkswagen Beetle θα έχει εντελώς νέα εξωτερική σχεδίαση, ενώ το εσωτερικό του θα είναι ακόμα πιο άνετο, παρέχοντας στους επιβάτες του ακόμα καλύτερη ποιότητα στα υλικά κατασκευής, ενώ δεν θα λείπουν και νέα στοιχεία που θα ικανοποιούν τους λάτρεις των gadgets, όπως συνδέσεις με Bluetooth και οθόνες αφής… 
Επιπλέον, στο νέο Beetle θα υπάρχει επανασχεδιασμένη ανάρτηση, νέο σύστημα εξάτμισης με διπλές απολήξεις, ενώ και στο εξωτερικό του θα χρησιμοποιούνται νέας σχεδίασης υλικά και κράματα. Τέλος, η καρδιά της κίνησης στον νέο Σκαραβαίο θα βασίζεται στα γνωστά κινητήρια σύνολα με τους μικρής χωρητικότητας αλλά πολύ αποδοτικούς και οικονομικούς σε κατανάλωση κινητήρες της Volkswagen, ενώ στην γκάμα κινητήρων του νέου Beetle θα βρίσκεται και ο 2 λίτρων με υπέρ-τροφοδότηση βενζινοκινήτηρας αλλά και η σειρά με τους νέους κινητήρες πετρελαίου TDI. 
Περισσότερες πληροφορίες θα δουν το φώς της δημοσιότητας τις επόμενες ημέρες… 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook