11ο Ράλλυ Χανίων: Eιδικές και ωράριο

H αυλαία των αγώνων Ράλλυ και Ράλλυ Σπριντ Κρήτης ανοίγει το Σαβατοκύριακο 9- 10 Απριλίου με πρώτο αγώνα το 11ο Ράλλυ Χανίων.

Η Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων (Α.Λ.Α.Χ) με γνώμονα την δύσκολη οικονομική κατάσταση, έχει σχεδιάσει ένα εντυπωσιακό και με λίγες οικονομικές απαιτήσεις αγώνα, που περιλαμβάνει 2 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές, καθώς και μία Σούπερ Ειδική που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο φιλόξενο χώρο του αεροδρομίου του Μάλεμε μήκους 4,60 χ.λ.μ.
Το πρόγραμμα του 11ου Ράλλυ Χανίων είναι :
-Σάββατο 9 Απριλίου: Εκκίνηση και Σούπερ Ειδική στο αεροδρόμιο Μάλεμε στις 17,34 μμ.
Το ίδιο βράδυ τα αγωνιστικά θα επιστρέψουν στην πόλη των Χανίων και θα παραμείνουν όλο το βράδυ σε καθεστώς παρκ φερμέ στη Δημοτική Αγορά Χανίων
-Κυριακή 10 Απριλίου,(10 π.μ) : Εκκίνηση από την Δημοτική Αγορά και δεκάλεπτη ανασυγκρότηση στο χώρο του Νοσοκομείου Χανίων.
Ειδική Διαδρομή Νο 1 : Κολένι- Καλυδωνία- Ροδοπού μήκους 13, 40 χ.λ.μ. (11:05 π.μ.)
Ειδική Διαδρομή Νο 2: Βαντές -Κοντόπουλα μήκους 11,40 χ.λ.μ. (11:58 π.μ.)
-Ανασυγκρότηση: 30′ λεπτά
Ειδική Διαδρομή Νο 3: Κολένι- Καλυδωνία- Ροδοπού μήκους 13, 40 χ.λ.μ. (14:01 μ.μ.)
Ειδική Διαδρομή Νο 4: Βαντές -Κοντόπουλα μήκους 11,40 χ.λ.μ. (14:54 μ.μ.)
Ανασυγκρότηση: 30′ λεπτά
Τερματισμός Δημοτική Αγορά Χανίων (15:57 μ.μ)
Απονομή κυπέλλων: στο καφέ “Κήπος”
Δείτε στην συνέχεια τους χάρτες με τις ειδικές διαδρομές…
Τέλος, μπορείτε να κατεβάσετε και τον ειδικό κανονισμό του 11ου Ράλι Χανίων, πατώντας στο: Ειδικός Κανονισμός 11ο Ράλι Χανίων
Να θυμίσουμε ότι το 11ο Ράλι Χανίων προσμετρά φέτος στο Κύπελλο Οδηγών-Συνοδηγών Ράλι Sprint Κρήτης, στην συνέχεια μπορείτε να δείτε και το πλήρες πρόγραμμα για όλη την αγωνιστική σεζόν του 2011.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΡΗΤΗΣ – Ημερολόγιο
9,10 Απριλίου Ράλλυ ΧΑΝΙΩΝ – ΑΛΑΧ
25,26 Ιουνίου Σπριντ ΧΑΝΙΩΝ – ΑΛΑΧ
10,11 Σεπτεμβρίου Σπριντ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΑΟΚ
29,30 Οκτωβρίου Ράλλυ ΚΡΗΤΗΣ – ΑΟΚ
26,27 Νοεμβρίου Σπριντ ΧΑΝΙΩΝ – ΑΛΑΧ
Το Κύπελλο απονέμεται αν γίνουν και μετρήσουν τουλάχιστον 4 αγώνες. Για την τελική κατάταξη κάθε αγωνιζόμενος θα υπολογίζει όλους τους αγώνες που συμμετείχε. Για να καταταγούν οι αγωνιζόμενοι στην τελική βαθμολογία, πρέπει να έχουν εκκινήσει σε τουλάχιστον 2 αγώνες. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και την επίσημη ιστοσελίδα της ΑΛΑ Χανίων, αλλά και το blog της ΑΛΑ Χανίων, καθώς επίσης και την ομάδα της ΑΛΑ Χανίων στο facebook. Τέλος, μπορείτε να επικοινωνήστε με την ΑΛΑΧ και στα τηλέφωνα: 2821086756
Τέλος, μπορείτε να κατεβάσετε το ωράριο και να το εκτυπώσετε πατώντας στο: Ωράριο 11ου Ράλλυ Χανίων, επίσης θα πρέπει να γνωρίζεται ότι οι ειδικές θα κλείνουν για τους θεατές 1:30 ώρα από την ώρα διέλευσης του πρώτου αγωνιστικού. Οπότε όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν θα πρέπει να βρίσκονται έγκαιρα μέσα στη διαδρομή, σε ασφαλές σημείο και να συμμορφώνονται εννοείται (!!!) με τις υποδείξεις των κριτών της οργάνωσης και των αστυνομικών οργάνων, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την απόλυτη ασφάλεια, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τα πληρώματα που θα συμμετάσχουν.
Gooo και η αντίστροφη μέτρηση για το Κύπελλο Rally Sprint Κρήτης, μόλις ξεκίνησε!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook