Κύπελλο Trial 4×4 Κρήτης: Εντυπωσιακή πρεμιέρα

Με πλούσιο θέαμα και δυνατές μάχες πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας του Κυπέλλου Οδηγών Trial 4×4 Κρήτης από τον Μ.Α.Ρ.Σ. στο Ρέθυμνο…

Με πλούσιο θέαμα, δυνατές μάχες, χωρίς απρόοπτα και τους θεατές να δίνουν βροντερό παρόν, ολοκληρώθηκε ο 1ος αγώνας του Κυπέλλου Οδηγών Trial 4×4 Κρήτης, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Μηχανοκίνητος Αθλητικός Ρεθεμνιώτικος Σύλλογος (Μ.Α.Ρ.Σ.), στα Τρία Μοναστήρια στο Ρέθυμνο την Κυριακή 27 Μαρτίου.
Στη συγκεκριμένη πίστα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά Trial 4×4, ο σχεδιασμός των διαδρομών ήταν τέλειος και το θέαμα ανεπανάληπτο. Η επιλογή του σημείου ήταν ότι καλύτερο και για την προσέλευση των θεατών, με αποτέλεσμα από νωρίς και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έγινε το αδιαχώρητο.
Οδηγοί από όλη την Κρήτη με τα “θηρία τους”, 35 στον αριθμό, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στις τέσσερεις διαδρομές, που φυσικά ήταν διαφορετικές για κάθε κατηγορία και χαρακτηρίστηκαν από το μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ιδιαίτερα οι διαδρομές του δεύτερου σκέλους αποδείχτηκαν “θανατηφόρες”, αφού ήταν αρκετές οι ζημιές και όλοι φορτώθηκαν με πάρα πολλούς βαθμούς ποινής.
Στην εντελώς νορμάλ (Κ0) κατηγορία, επικράτησε ο Μιχάλης Κοτσίφης με Suzuki Jimny, ακολούθησε ο Βασίλης Φετοκάκης με Toyota Hilux και 3ος ήταν ο Νίκος Τουρλίτης με Subaru Forester.
Στην Κ1, τους λιγότερους βαθμούς ποινής συγκέντρωσε ο Μηνάς Τσουλακίδης με Suzuki Samurai, ακολούθησε ο Λευτέρης Μπαχλιτζανάκης με Suzuki LJ 80 και 3ος ήταν ο Μπάμπης Περάκης με Daihatsu Rocky.
Στην Κ2, ο Δημήτρης Κοκκίνης με Jeep Wrangler ήταν νικητής, αφήνοντας 2ο το Νεκτάριο Χανταμπάκη με Suzuki Samurai και 3ο το Νίκο Βερνάδο με Toyota Hilux.
Στην πιο extreme κατηγορία την Κ3, επικράτησε ο Μανόλης Ψιστάκης με Toyota Hilux, ακολούθησε ο Μιχάλης Τσουράκης με Suzuki Samurai και 3ος ήταν ο Γιώργης Διαμαντής με Toyota Hilux.
Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του αγώνα έπαιξαν οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ. Ρεθύμνου, που ήταν παρόν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε περίπτωση ανάγκης, επίσης η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ Ρεθύμνου, καθώς και η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.
Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του 1ου Trial 4×4 πατώντας στους συνδέσμους: αποτελέσματα-αρχείο excel και αποτελέσματα-αρχείο pdf
Επόμενος αγώνας για το Κύπελλο Οδηγών Trial 4×4 Κρήτης στις 22 Μαΐου στο Ηράκλειο, με διοργάνωση από το Off Road Club Ηρακλείου.
Φωτογραφίες: Γιώργος Δαμανάκης (www.crn.gr)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook