Οδηγούμε χωρίς να σκεφτόμαστε, αλλά… γκομενίζουμε!!!

1 στους 5 Έλληνες φλερτάρει στο μποτιλιάρισμα δείχνει νέα έρευνα της LeasePlan Hellas!!!

1 στους 5 Έλληνες φλερτάρει στο μποτιλιάρισμα δείχνει νέα έρευνα της LeasePlan Hellas!!!

Έρευνα σχετικά με τις τάσεις στον τομέα της οδήγησης και τις προτιμήσεις των Ελλήνων οδηγών πραγματοποίησε το καλοκαίρι του 2015, και δημοσιοποιήθηκε αυτές τις ημέρες, η LeasePlan Hellas, μια πολύ γνωστή εταιρεία μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών στόλων παγκοσμίως, σε συνεργασία με την εταιρεία ερευνών TNS ICAP.

Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη σε δείγμα οδηγών από τη βάση δεδομένων της LeasePlan, το 93% των ερωτηθέντων απάντησε ότι το αυτοκίνητο παραμένει το κυρίαρχο μέσο μεταφοράς στην καθημερινότητα, με το 78% να δηλώνει ότι προτιμάει να οδηγεί αυτοκίνητο μέσω leasing.

Το 27% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της κοινής χρήσης εταιρικών οχημάτων, ενώ μόλις το 49% θεωρεί ότι το αυτοκίνητο του είναι πιο σημαντικό από το κινητό του. Παράλληλα, το 44% των οδηγών απάντησε ότι θα αισθάνονταν άνετα με μία συσκευή τηλεματικής εγκατεστημένη στο αυτοκίνητό του.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που συλλέχθηκαν, το 19% «φλερτάρει» με άλλους οδηγούς σε ένα μποτιλιάρισμα, ενώ στην ερώτηση «Ποιοι θεωρείτε ότι είναι οι χειρότεροι οδηγοί στον κόσμο», το 17% των ερωτηθέντων απάντησε τους Έλληνες, με το 45% αυτών να δηλώνει ότι δεν γνωρίζει.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι για την πλειοψηφία των ερωτηθέντων, ο κύριος λόγος για την επιλογή ενός «πράσινου» αυτοκινήτου είναι το περιβάλλον, ενώ οι περισσότεροι οδηγοί που συμμετείχαν στην έρευνα, δήλωσαν ότι θα επέλεγαν ένα αυτοκίνητο με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων, με στόχο την οικονομικότερη χρήση και την αποφυγή επιπρόσθετων χρεώσεων.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook