Στο taxis τα τέλη κυκλοφορίας του 2016

Άνοιξε η online εφαρμογή για τα τέλη κυκλοφορίας του 2016 Από το απόγευμα της Τρίτης τέθηκε σε λειτουργία η εφαρμογή για τα τέλη κυκλοφορίας για το 2016… Οι οδηγοί θα μπορούν πλέον σταδιακά, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΓΓΔΕ, να μπαίνουν και να εκτυπώνουν τα τέλη κυκλοφορίας. Οι κάτοχοι οχημάτων θα πρέπει να εξοφλήσουν […]

Άνοιξε η online εφαρμογή για τα τέλη κυκλοφορίας του 2016

Από το απόγευμα της Τρίτης τέθηκε σε λειτουργία η εφαρμογή για τα τέλη κυκλοφορίας για το 2016

Οι οδηγοί θα μπορούν πλέον σταδιακά, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΓΓΔΕ, να μπαίνουν και να εκτυπώνουν τα τέλη κυκλοφορίας.

Οι κάτοχοι οχημάτων θα πρέπει να εξοφλήσουν τα τέλη έως και την 31 Δεκεμβρίου 2015. Διαφορετικά θα επιβαρύνονται με ποσό διπλάσιο των τελών. Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά, μέσω του ίντερνετ ή στα υποκαταστήματα των τραπεζών.

Μέσω της ειδικής εφαρμογής οι ιδιοκτήτες μπορούν να δουν την κατάσταση των οχημάτων που έχουν στην κατοχή τους, αλλά και να εκτυπώσουν το έντυπο των τελών κυκλοφορίας του επόμενου έτους.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε την Τρίτη στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΕ από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης η ανάρτηση των εντύπων θα είναι σταδιακή. Ήδη πάντως, υπάρχουν διαθέσιμα εκατοντάδες χιλιάδες ειδοποιητήρια.

Μπείτε στην εφαρμογή ακολουθώντας τον σύνδεσμο: Εφαρμογή Εκτύπωσης Τελών Κυκλοφορίας Αυτοκινήτων

Σημειώνεται ότι η εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας μπορεί να γίνει με ή χωρίς κωδικούς taxisnet

taxisnet-ektiposi-teli-kikloforias-2016

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook