Οι πιο σέξι γυναίκες οδηγοί αγώνων

Είπε κανείς ότι οι αγώνες αυτοκινήτου και τα motorsports γενικά είναι υπόθεση αντρική μόνο;

Είπε κανείς ότι οι αγώνες αυτοκινήτου και τα motorsports γενικά είναι υπόθεση αντρική μόνο;

Είπε κανείς ότι οι αγώνες αυτοκινήτου και τα motorsports γενικά είναι υπόθεση αντρική μόνο; Αν είστε και εσείς από αυτούς που πιστεύουν κάτι τέτοιο, τότε αρκούν οι περιπτώσεις των παρακάτω γυναικών για να αλλάξετε άποψη για το motorsport

Αλήθεια εσείς ποια από τις παρακάτω όμορφες κυρίες θα επιλέγατε για την θέση του οδηγού;

danica-patrick danica-patrickDanica Patrick
Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες οδηγούς αγώνων στις ΗΠΑ και η μόνη που έχει κερδίσει το IndyCar Series, δείτε και το σχετικό: Η καλύτερη οδηγός αγώνων.

Susie-WolffSusie Wolff Stoddart
Πέρα από τις οδηγικές ικανότητες, αποκλείεται να μην εντυπωσιαστείς και από τα μακριά της πόδια. Η Susie Wolff κατάγεται από την Σκωτία, έχει ψηφιστεί ως η πιο σέξι οδηγός αγώνων στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει τρέξει και με την Mercedes Benz στο πρωτάθλημα DTM, στη Formula Renault, στην Formula 3, ενώ από το 2012 είναι στην F1 με την Williams

Maryeve-DufaultVMaryeve Dufault
Η Maryeve Dufault έκανε το μοντέλο για να πληρώνει τα έξοδα και να κατεβαίνει σε αγώνες. Το 2000 μάλιστα κέρδισε τον τίτλο Miss Hawaiian Tropic International. Η αγάπη της για την ταχύτητα δεν κρύβεται, απόδειξη πως κάνει καρτ από τα τέσσερά της. Οπωσδήποτε θέλουμε να την γνωρίσουμε!

Angela-Amber-CopeΟι δίδυμες Cope
Οι δίδυμες αδελφές Angela και Amber Cope τρέχουν στο NASCAR και ξεσηκώνουν τα πλήθη με τις εμφανίσεις τους εντός και εκτός πίστας, δείτε και το σχετικό: NASCAR: Angela και Amber Alert!!!

Leilani-MunterVLeilani Munter
Έχει πτυχίο στη βιολογία, έντονες περιβαλλοντικές ευαισθησίες, αφού ενδεικτικά θα ήθελε να τρέχει με «πράσινα» καύσιμα και είναι και γρήγορη πίσω από το τιμόνι.

Milka-DunoVMilka Duno
Η ομοιότητα της Milka Duno με την Eva Longoria είναι πασιφανής. Από το 1998 έχει συμμετάσχει σε πολλά πρωταθλήματα, ωστόσο δεν έχει εντυπωσιάσει με τις οδηγικές επιδόσεις της.

madalena-antasMadalena Antas
Η Madalena Antas κατάγεται από την Πορτογαλία. Μπορεί στη χώρα της να είναι μία «απλή» οδηγός αγώνων, όμως παγκοσμίως και ειδικότερα στην Αμερική γνωρίζει στιγμές δόξας τόσο όταν τρέχει στους αμμόλοφους του Παρίσι-Ντακάρ με 200 χλμ./ώρα με το pick – up της, όσο και όταν ποζάρει ως εξώφυλλο στα αντρικά περιοδικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook