Top Model στην Formula 1;

Η Lotus φέρνει ένα Top Model στην Formula 1…

Η Lotus φέρνει ένα Top Model στην Formula 1…

Πρόκειται για την Carmen Jorda, η οποία θα αναλάβει το ρόλο του οδηγού εξέλιξης στην βρετανική ομάδα και θα ταξιδεύει μαζί με τους πρώτους πιλότους και τα υπόλοιπα μέλη, σε όλα τα Grand Prix.

Carmen-Jorda-in-GQ-2Carmen-Jorda-in-GQCarmen-Jorda-in-GQ-3Από τις πασαρέλες και τα κοσμοπολίτικα περιοδικά με τις sexy εμφανίσεις στις πίστες της Formula 1…

Όπως ανακοίνωσε η Lotus, η 26χρονη θα οδηγήσει κάποια στιγμή το μονοθέσιο, αλλά πολύ δύσκολα θα τη δούμε να συμμετάσχει σε κάποιο αγώνα.

Το 2009 αγωνίστηκε στο Le Mans Series, ένα χρόνο μετά μεταπήδησε στο πρωτάθλημα Indy Lights και το 2012 έτρεξε με την Ocean Racing για το πρωτάθλημα GP3.

carmen-jorda-3Carmen-Jorda-F1carmen-jorda-4

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lotus F1, Matthew Carter, δήλωσε πως η κυρία Jorda θα κάνει δοκιμές στον προσομοιωτή, θα έχει παρουσία στα Grand Prix και θα βοηθήσει στην εξέλιξη της Ε23 Hybrid.

carmen-jorda-01carmen-jorda-2

Το αν μπορεί να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της Formula 1 δεν μπορούμε να το ξέρουμε από τώρα, ωστόσο ένα είναι σίγουρο… ότι η Lotus και η Carmen Jorda έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και με την έναρξη της σεζόν αναμένεται να κερδίσουν και τα βλέμματα όλων των φανατικών της Formula 1

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook