Hellenic VW Club: Σβήνει 7 κεράκια

Πέρασαν 7 ολόκληρα χρόνια από την στιγμή που το Hellenic VW Club έβαλε μπρος …

Το Hellenic VWClub, η 1η μεγαλύτερη παρέα για Volkswagen οχήματα, γίνεται 7 χρονών και προσκαλεί τα μέλη της και τους κατόχους με οχήματα VW στις εορταστικές συναντήσεις που διοργανώνονται σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, μέσα στις οποίες ανήκει και το Ηράκλειο.
Να θυμίσουμε ότι το Hellenic VWClub είναι η Ελληνική Αγωνιστική – Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων Volkswagen, μια από τις μεγαλύτερες λέσχες αυτοκινητιστικών club στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα δραστηριοποιείται ενεργά και στην Κρήτη.
Αναλυτικότερα, οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις είναι οι ακόλουθες:
– Ιωάννινα, Ήπειρος & Δ. Ελλάδα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, 21:30
– Αθήνα & Στ. Ελλάδα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, 21:30
– Θεσσαλονίκη & Β. Ελλάδα, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, 19:30
– Λάρισα & Κ. Ελλάδα, Κυριακή 30 Ιανουαρίου, 13:00
– Κρήτη, Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, 12:00 (Για πληροφορίες πατήστε πάνω στο link)
Στις αντίστοιχες ενότητες του VWClub forum μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας και να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση της κάθε περιοχής κάνοντας κλικ στην διεύθυνση που αντιστοιχεί στην περίπτωση σας.
VW Club και στην Κρήτη!!!
Με την πρώτη συνάντηση για το 2011 το VWClub Κρήτης θα γιορτάσει τα 7 χρόνια από την ίδρυση του Club. Το ραντεβού δίνεται για την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στην πίστα καρτ (kart Center) στην Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο, όπου όλοι οι κάτοχοι VW που θα παρευρεθούν εκεί θα τραγουδήσουν το “happy birthday song” και παράλληλα θα σβήσουν τα κεράκια γενεθλίων του Hellenic VWClub.
Τα μέλη που είναι από Αγ. Νικόλαο, Σητεία κλπ έχουν ραντεβού στις 12:00 στην πίστα καρτ στην Αλικαρνασσό Ηρακλείου απευθείας. Επίσης, τα μέλη που είναι από Χανιά έχουν ραντεβού για αναχώρηση προς Ηράκλειο 9:45 στο πρατήριο eko “ταξιτζήδων” πριν τον κόμβο Μουρνιών, ενώ και τα μέλη από Ρέθυμνο έχουν ραντεβού στις 11:00 στο κόμβο Ατσιπόπουλου. Οποίος χαθεί ή καθυστερήσει, απλά μπορεί να έρθει μόνος του απευθείας στη πίστα καρτ στην Αλικαρνασσό Ηρακλείου, ενώ αν αργήσει πάρα πολύ μπορεί και να μην προλάβει το κομμάτι του από την τούρτα, οπότε…
Για περισσότερες πληροφορίες και σχετικές οδηγίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον MiKe — GTI.
Φυσικά όπως σε όλες τις εκδηλώσεις του Hellenic VWClub έτσι και σε αυτή μπορείτε να έρθετε μόνοι σας ή με την παρέα σας. Επίσης το όχημα σας μπορεί να είναι σε εργοστασιακή ή βελτιωμένη κατάσταση. Ωστόσο, για την καλύτερη οργάνωση του event θεωρείται άκρως απαραίτητο να δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας στον MiKe — GTI ή και στην συγκεκριμένη ενότητα του VW Club που θα βρείτε στο link.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι στην συνάντηση της Κρήτης θα δώσει δυναμικό παρόν και το cretadrive.gr όπου θα στήσει τα πιο εντυπωσιακά VW για μια ακόμα αποκλειστική φωτογράφιση. Μπορείτε να δείτε και το: Με το VW Club Κρήτης στο Ζαρό (Φώτο-ρεπορτάζ)
Επίσης, να αναφέρουμε ότι σε κάποια από τις επόμενες εκπομπές Athletic Drive (Τρίτη 22:00-24:00 και Σάββατο 10:00-12:00, θα φιλοξενήσουμε στο studio του Athletic Radio μέλη από το VW Club Κρήτης για μια συζήτηση με θέμα μας φυσικά τις εξελίξεις στο VW Club αλλά και μια γενικότερη συζήτηση για την μηχανοκίνητη επικαιρότητα της Κρήτης)…Stay TUNED!!! 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook