Τις οδικές πληγές του μετράει το Ηράκλειο

Μια δυνατή νεροποντή ήταν αρκετή για να μας φανερώσει ξανά τις κακοτεχνίες – προχειρότητες στο οδικό δίκτυο του Ηρακλείου!!!

Μια δυνατή νεροποντή ήταν αρκετή για να μας φανερώσει ξανά τις κακοτεχνίες – προχειρότητες στο οδικό δίκτυο του Ηρακλείου!!!

Τις πληγές του μετράει από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης το βροχερό Ηράκλειο, με οδηγούς και πεζούς να εγκλωβίζονται στους πλημμυρισμένους δρόμους.

Η χθεσινή καταιγίδα αποκάλυψε για μια ακόμα φορά τις κακοτεχνίες στους δρόμους και μια βόλτα στη πόλη είναι αρκετή για να αντιληφθεί κανείς ότι πίσω από την παράδοση των δρόμων κρύβεται η απόλυτη προχειρότητα.

vrohi-lakouves-spasmena-pezodromia-iraklio

Πέτρες, χαλίκια, σκουπίδια, φραγμένα φρεάτια παράλληλα με τους εκτός λειτουργίας σηματοδότες, καθιστούν το οδικό δίκτυο επικίνδυνο και σε κάποιες -λίγες ευτυχώς- περιπτώσεις απροσπέλαστο.

Πλημμυρισμένους δρόμους συναντούν οι οδηγοί στον κεντρικό δρόμο της Αμμουδάρας, στο Γιόφυρο καθώς και στην παραλιακή.

vrohi-lakouves-iraklio-paraliaki

Πολύ πιο επικίνδυνα είναι τα πράγματα στην Λεωφόρο Καζαντζίδη επί της Ν. Αλικαρνασσού και στην οδό Μπαντουβά στις Πατέλες.

Στην μεν πρώτη περίπτωση, εκτός από τις δεκάδες λακκούβες, οι βροχές “ξέβρασαν” πέτρες και χαλίκια με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οδηγοί και πεζοί. Από την απλή πλευρά, στις Πατέλες ο δρόμος θυμίζει… εργοτάξιο.

vrohi-lakouves-spasmenoi-dromoi-iraklio

Όσο για την νέα δημοτική αρχή… παρακολουθεί μάλλον ως θεατής!!! Που είναι οι υποσχέσεις για αλλαγή της κατάστασης; Εκτός και αν την αλλαγή την είχαν στο μυαλό τους προς το χειρότερο… ελπίζουμε όχι.

Δείτε όμως και σχετικό βίντεο, που ανέβασε χρήστης του facebook, από την νεροποντή και το τι επικρατούσε στην Λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο… για να διαπιστώσετε ότι και 30 λεπτά βροχής είναι αρκετά για να πνιγούμε!!!

πληροφορίες – φωτογραφίες: flashnews.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook