Του σμπαράλιασε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε!!!

Απίστευτο περιστατικό με τροχαίο, συντρίμμια και εγκατάλειψη, ο δράστης – ασυνείδητος οδηγός προς αναζήτηση!!!

Απίστευτο περιστατικό με τροχαίο, συντρίμμια και εγκατάλειψη, ο δράστης – ασυνείδητος οδηγός προς αναζήτηση!!!

Βγήκε από το αυτοκίνητο του για να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο και… είδε το αυτοκίνητο του να σμπαραλιάζεται από ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος αμέσως μετά την σύγκρουση γκάζωσε και εξαφανίστηκε από τον τόπο του ατυχήματος αφήνοντας πίσω του συντρίμμια!!!

Οι εικόνες που μας έστειλε ο κ. Στρατάκης με το διαλυμένο αυτοκίνητο του μάρκας Peugeot, μιλούν από μόνες τους για την σφοδρότητα της σύγκρουσης. Για καλή του τύχη ο άτυχος οδηγός στάθηκε και τυχερός καθότι λίγα λεπτά πριν από την σύγκρουση είχε μόλις βγει από το όχημα του.

Αυτά που είδε όμως λίγο μετά να συμβαίνουν σίγουρα του προκάλεσαν μεγάλο σοκ (πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση)…

egkatalipsi-se-trochaio-01 egkatalipsi-se-trochaio-02 egkatalipsi-se-trochaio-03

“Αυτή την εικόνα είδα στο αυτοκίνητο μου, ενώ ο υπαίτιος το μόνο που έκανε ήταν να αναπτύξει περισσότερη ταχύτητα και να εξαφανιστεί. Εγώ τώρα είμαι αναγκασμένος με όλες αυτές τις καταστάσεις που επικρατούν να ψάχνω να αγοράσω άλλο αυτοκίνητο.

Την Πέμπτη βράδυ στις 21:10 σταμάτησα να πάρω τσιγάρα από το ψιλικατζίδικο που βρίσκεται στο χωριό ΠΑΤΣΙΔΕΣ και ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση από τον κυκλικό του “Αγίου Σώζων” προς Ηράκλειο το παρέσυρε διαλύοντας το συγχρόνως. Η ζημιά που προκάλεσε είναι αρκετά μεγάλη όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Αυτό που θέλω είναι το αυτονόητο. Να βρεθεί.

Στο αυτοκίνητο που χτύπησε το δικό μου (Peugeot 206), έχει μείνει σίγουρα αρκετό από το χρώμα του δικού μου (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) και σίγουρα από την πλευρά του συνοδηγού έχει πολύ “τσαλάκωμα”

Παρακαλώ για κάθε πληροφορία καλέστε στο 6944902382″, αναφέρει ο κ. Γιώργος Στρατάκης στο σχετικό email που μας απέστειλε μαζί με τις φωτογραφίες… ενώ μας αναφέρει επίσης ότι το αυτοκίνητο που προκάλεσε όλο αυτό είναι πιθανότατα ένα λευκό Volkswagen

Όποιος λοιπόν γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει…

Να θυμίσουμε και την περίπτωση: Βρέθηκε ο οδηγός που σμπαράλιασε το κόκκινο Peugeot 106!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook