Ποδηλασία… βουνού που κόβει την ανάσα

Δείτε το βίντεο που είδαν 20 εκατομμύρια χρήστες σε 20 ημέρες.

Δείτε το βίντεο που είδαν 20 εκατομμύρια χρήστες σε 20 ημέρες

Όσοι παρακολουθούν στενά τις ποδηλατικές εξελίξεις, δεν θα είναι η πρώτη φορά που ακούνε το όνομα του Danny MacΑskill.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που παράτησε την δουλειά του, μηχανικός ποδηλάτων, για να κάνει επάγγελμα το αγαπημένο του χόμπι… δηλαδή να οδηγεί ποδήλατο, όπως αναφέρει και το pathfinder.gr!!!

Το τελευταίο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το οποίο μέσα σε πέντε ημέρες κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον 10 εκατομμυρίων χρηστών, ενώ μέχρι σήμερα έχει προβληθεί σε πάνω από 19 εκατομμύρια υπολογιστές ανά τον κόσμο.

Κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο μόλις στις 2 Οκτωβρίου και ο Danny MacΑskill επιβεβαιώνει ότι έκανε πολύ καλά που επαγγελματικά αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδήλατο. Ο Danny είναι επαγγελματίας trial rider της Inspired Bicycles Ltd.

danny-macaskill-ridge-1251Δεν ξέρουμε τι ήταν πιο δύσκολο… η ποδηλασία σε τόσο δύσκολο τερέν ή το έργο που έπρεπε να κάνουν οι εικονολήπτες εξίσου δύσκολο και απαιτητικό από πλευράς φυσικής κατάστασης…

Να πούμε ότι για τις ανάγκες του συγκεκριμένου βίντεο, ο trial rider της Inspired Bicycles Ltd βρέθηκε στις πιο εντυπωσιακές οροσειρές της Σκωτίας, τις «Black Cuiilin» στη Νήσο Σκάι του Ηνωμένου Βασιλείου και το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί στον σύνδεσμο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook