Η Mustang για πρώτη φορά στην Ευρώπη

Η Mustang για πρώτη φορά στην Ευρώπη σε τιμές… ευκαιρία!!!

Η Mustang για πρώτη φορά στην Ευρώπη σε τιμές… ευκαιρία!!!

sienna-miller-ford-mustang-side sienna-miller-ford-mustangΗ Ford ξεκινά την διάθεση για πρώτη φορά στην Ευρώπη του αμερικάνικου muscle car με ιστορία 50 χρόνων και οι φίλοι των γρήγορων αυτοκινήτων το περιμένουν φυσικά… πως και πως!!!

Η τιμή εκκίνησης της νέας Mustang λοιπόν στην Ευρώπη, η οποία αφορά την βασική έκδοση με τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 314 ίππων, ορίστηκε στα 34.000 ευρώ.

Βεβαίως στην χώρα μας η τιμή θα διαμορφωθεί πολύ υψηλότερα λόγω των πρόσθετων φόρων. Όσοι δεν αρκούνται στα 314 άλογα και μπορούν να ξοδέψουν 5.000 ευρώ περισσότερα θα προτιμήσουν την δυνατότερη Mustang με τον V8 κινητήρα και τα 418 που υπόσχεται να βάλει φωτιά στην άσφαλτο.

Και εδώ που τα λέμε… να πάρεις Mustang με τετρακύλινδρο κινητήρα και όχι με τον V8 κινητήρα είναι μάλλον ιεροσυλία!!!

Βέβαια, να τονίσουμε ότι οι παραπάνω είναι οι τιμές για της ευρωπαϊκές χώρες όπου επιβάλλουν μόνο ΦΠΑ και όχι άλλους πρόσθετους φόρους στα αυτοκίνητα.

Ford-Mustang_inside

Στην Ελλάδα για να κινούμαστε με την Mustang θα πρέπει να βάλουμε προφανώς πολύ πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη εξαιτίας της υπερφορολόγησης. Καλά ας μην μπούμε στην διαδικασία να λογαριάσουμε… καύσιμα, ασφάλειες, τέλη κυκλοφορίας, φόρο πολυτελείας, τεκμήρια, κλπ διότι θα έχουμε πολύ ανώμαλη προσγείωση σε μια πραγματικότητα… ότι να ναι!!!

Ford-Mustang_backside

Ford-Mustang_lightsΤο καλοκαίρι του 2015 πάντως, οπότε και αναμένεται να ξεκινήσουν και οι πρώτες παραδόσεις, θα μάθουμε το κόστος απόκτησης της και στην χώρα μας… έτσι για… εγκυκλοπαιδικούς λόγους περισσότερο και όχι για να την αποκτήσουμε, εκτός και αν τα έχετε!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook