Αυτά είναι… δωρεάν στάθμευση στην πόλη!!!

Αυτά είναι… δωρεάν στάθμευση στην πόλη, όχι εδώ στην Πάτρα όμως όπου δήμαρχος είναι κομμουνιστής!!!

Αυτά είναι… δωρεάν στάθμευση στην πόλη, όχι εδώ στην Πάτρα όμως όπου δήμαρχος είναι κομμουνιστής!!!

Για το τέλος ενός ακόμη χαρατσιού στα λαϊκά στρώματα κάνει λόγο η νέα δημοτική αρχή της Πάτρας έπειτα από την απόφαση να είναι πλέον δωρεάν η στάθμευση σε όλο το κέντρο της πόλης, όπως αναφέρει σχετικά το iefimerida.gr.

Όπως ανακοινώθηκε από τον νέο δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη, ο οποίος προέρχεται από το ΚΚΕ, έληξε η σύμβαση με την εταιρεία που διαχειρίζεται το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης και όπως τονίζεται, “τελειώνει μια περίοδος, όπου η στάθμευση αποτελούσε ένα ακόμα χαράτσι για τα λαϊκά στρώματα, χωρίς να έχει λυθεί το κυκλοφοριακό”.

Σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, η δημοτική αρχή θα καταθέσει για συζήτηση “ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, στην κατεύθυνση αντιμετώπισης της χαώδους σημερινής κατάστασης”.

Τι συμβαίνει άραγε στο Ηράκλειο;

Απολύτως… τίποτα μιας και η νέα δημοτική αρχή ξεκίνησε το έργο της με σημαντικότερα ζητήματα όπως για παράδειγμα τους… πολιτικούς γάμους!!! Ίσως να είναι νωρίς για κριτική αλλά… βλέπεις γεμίσαμε προσδοκίες για έργο και περιμένουμε προφανώς να δούμε και ουσιαστικό έργο και όχι μια από τα ίδια!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook