Off Road Club Ηρακλείου – Πρόγραμμα 2011

Πρόγραμμα εκδηλώσεων της λέσχης 4×4 Ηρακλείου για το 2011…

Αν και φέτος ο καιρός μάλλον που τα έχει χαλάσει στους τετρακίνητους της Κρήτης και του Ηρακλείου ειδικότερα, στην λέσχη 4×4 δεν το βάζουν κάτω και προγραμματίζουν τις πρώτες εκδηλώσεις για το 2011 και συγκεκριμένα για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται δύο εκδρομές εκτός Κρήτης, μιας και στα βουνά της Κρήτης το χιόνι είναι είδος προς εξαφάνιση γιατί να μην το αναζητήσουν στην Καστοριά και στα Τρίκαλα Κορινθίας άλλωστε;
Ανάμεσα στις δύο εκδρομές εκτός Κρήτης θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια κοπή της πίτας, ενώ φυσικά δεν θα λείψουν και οι τριήμερες εκδρομές εντός Κρήτης, αλλά και το καθιερωμένο τα τελευταία χρόνια μασκέ party.
Στην συνέχεια ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα για τα events της Λέσχης 4×4 Ηρακλείου για τους τρεις πρώτους μήνες του 2011.
14 με 21 Ιανουαρίου η εκδρομή στην Καστοριά.
6 Φεβρουαρίου η κοπή της ετήσιας πίτας.
17 με 21 Φεβρουαρίου η εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας.
– 25 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα.
5 με 7 Μαρτίου ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις)  εντός Κρήτης με τον προορισμό να μην έχει καθοριστεί ακόμα, αλλά με την μια ημέρα να είναι δώρο σε όλα τα μέλη της Λέσχης.
Βέβαια, πέρα από τις παραπάνω δραστηριότητες, σίγουρα στο “άγραφο” πρόγραμμα της Λέσχης Off Road Club Ηρακλείου περιλαμβάνονται και άλλες βόλτες εκτός δρόμου, εσείς θα τις χάσετε;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook