33 κινητήρες σε 5 λεπτά!!!

Ακούστε 33 από τους διασημότερους κινητήρες να παίρνουν μπρος… Μερικά από τα πιο γνωστά διάσημα μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκίνησης ενώνουν τις δυνάμεις τους και κυρίως τους ήχους τους σε ένα μοναδικό βίντεο που σπάει τα κοντέρ… των ηχείων μας αν το δούμε έχοντας το volume στην σωστή θέση που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις… δηλαδή στο τέρμα!!! Στο σχετικό βίντεο λοιπόν […]

Ακούστε 33 από τους διασημότερους κινητήρες να παίρνουν μπρος…

Μερικά από τα πιο γνωστά διάσημα μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκίνησης ενώνουν τις δυνάμεις τους και κυρίως τους ήχους τους σε ένα μοναδικό βίντεο που σπάει τα κοντέρ… των ηχείων μας αν το δούμε έχοντας το volume στην σωστή θέση που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις… δηλαδή στο τέρμα!!!

Στο σχετικό βίντεο λοιπόν που φέρει τον τίτλο “Getting Started” βλέπουμε και ακούμε τις μηχανές από 33 διάσημα οχήματα.

Βλέπουμε και κυρίως ακούμε από την Jaguar E-Type του 1969 που είναι μία ήσυχη Inline-6 μέχρι το πανίσχυρο… “ξύρισμα” της 12κυλινδρης Aventador και φυσικά το πολύ αντρικό… διπλό τούρμπο της Saleen S7.

Διαφορετικές δεκαετίες αυτοκίνησης, διαφορετικοί αριθμοί κυλίνδρων και κυβικών και κυρίως διαφορετικοί ήχοι… αλλά όλοι αναγνωρίσιμοι και απέχουν από εμάς μόλις ένα click μακριά.

Πατήστε το play στην συνέχεια και φέρτε τους κοντά σας… ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook