Πωλείται το ιδιωτικό τζετ του Schumacher!

Η σύζυγος του Schumacher πουλάει 18,9 εκατομμύρια ευρώ το ιδιωτικό του τζετ…

Η σύζυγος του Schumacher πουλάει 18,9 εκατομμύρια ευρώ το ιδιωτικό του τζετ…

Το ιδιωτικό τζετ του Michael Schumacher… πωλείται από την σύζυγό του Korina για 15 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή 18,9 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Schumacher, να θυμίσουμε ότι παραμένει ακίνητος σε κλινική αποκατάστασης στη Λωζάννη της Ελβετίας, ίσως με πολλά χρόνια θεραπείας μπροστά του, την ώρα που παλεύει να πάρει πίσω στα χέρια του, την παλιά του ζωή.

Τώρα, αναφορικά με το ιδιωτικό του τζετ αξίζει να πούμε ότι πρόκειται για ένα Dassault Falcon 2000LX που φέρει τα χαρακτηριστικά M-IKEL και είναι ικανό να μεταφέρει 8 επιβάτες, την ίδια στιγμή που μπορεί να πετάξει με ταχύτητα μέχρι και 920 χλμ/ώρα! Επίσης, το τζετ έχει ακόμη τα αρχικά του Schumacher στο ουραίο.

“Οι λόγοι για την πώληση είναι προφανείς: κατά την ενεργό του δράση, ως οδηγός της Φόρμουλα 1, ο Schumacher πετούσε περίπου 300 – 400 ώρες ετησίως ανά τον κόσμο. Ακόμη και στο διάλειμμα των τριών χρόνων (2007-2009), χρησιμοποίησε το τζετ για πολλές οικογενειακές διακοπές με την Κορίνα και τα παιδιά τους, τον 15χρονο Μικ και την 17χρονη Τζίνα Μαρία. Τώρα όμως, όλα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος των Schumacher άλλαξε”, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Bild σε σχετικό της δημοσίευμα…

Δείτε το σχετικό βίντεο ακολουθώντας τον σύνδεσμο

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook