Μάζεψε αποδείξεις και κέρδισε ένα supercar!!!

Κι όμως… το κράτος επιβραβεύει με Ferrari, Lamborghini, Jaguar όσους ζητούν και συγκεντρώνουν αποδείξεις!!!

Κι όμως… το κράτος επιβραβεύει με Ferrari, Lamborghini, Jaguar όσους ζητούν και συγκεντρώνουν αποδείξεις!!!

Εδώ άνετα ταιριάζει και η φράση… “απίστευτο κι όμως ελληνικό”!!!

Κυριολεκτικά απίστευτο, αλλά πραγματικότητα, το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος ετοιμάζεται να βγάλει σε κλήρωση μερικά υπερπολυτελή αυτοκίνητα με στόχο να επιβραβεύσει όσους ζητούν και συγκεντρώνουν αποδείξεις.

Το καλοκαίρι, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, δέκα Ferrari, δύο Lamborghini μερικές PorscheJaguarMercedes θα κληρωθούν σε εκείνους που έχουν δηλώσει συμμετοχή μέσω… αποδείξεων.

Τα υπερπολυτελή αυτά αυτοκίνητα προέρχονται από κατασχέσεις και φυλάσσονται στον ΟΔΔΥ και για την κλήρωση τους συνεργάζονται τα υπουργεία Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Όποιος θέλει μπορεί να καταθέσει αποδείξεις που λαμβάνει αγοράζοντας διάφορα είδη. Οι αποδείξεις θα μπαίνουν σε μια κληρωτίδα και κάθε εβδομάδα θα κληρώνεται και ένα αυτοκίνητο.

“Καλύτερα να τα δώσω στους πολίτες παρά να σκουριάζουν στον ΟΔΔΥ” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Το ζήτημα βέβαια είναι εάν θα μπορέσει ο τυχερός να συντηρήσει τα αυτοκίνητα αυτά, αλλά και κατά πόσο θα κληθεί μελλοντικά να πληρώσει τα… φορολογικά τους!!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook