Βασιλική Μιλλούση: «Πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει να σταματήσεις»

Ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την ενεργό αθλητική δράση.

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα προτού ο σύντροφος της ζωής της Λευτέρης Πετρούνιας στεφθεί ο απόλυτος άρχοντας των κρίκων για ακόμη μια φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυμναστικής στην Ντόχα, εκείνη ανακοίνωνε ότι εγκαταλείπει την ενεργό αθλητική δράση.

Η άλλοτε βασίλισσα της γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση, σε συνέντευξή της μίλησε για την απόφαση της , την οποία είχε πάρει από καιρό.

«Είναι μια απόφαση που δεν πήρα τώρα, είναι κάτι που σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό. Τελευταία αυτό γινόταν όλο και εντονότερα. Ενα παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι ο κατάλληλος χώρος για ένα αντίο, καθώς αποτελεί μια σημαντική διοργάνωση. Με μια καλή βαθμολογία στην τσέπη ήταν το σωστό timing να αποχαιρετήσω, αφήνοντας χώρο σε κάποιες άλλες αθλήτριες να διεκδικήσουν το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων», λέει στο Gala.

Είναι δύσκολο για έναν πρωταθλητή να κρεμάει τα αθλητικά του παπούτσια;

«Αναμφισβήτητα. Είναι η πιο δύσκολη απόφαση που καλείται να πάρει. Το σημαντικότερο είναι να ξέρεις πότε πρέπει να σταματήσεις. Δεν ήθελα επ’ ουδενί λόγο να αποχωρήσω όταν δεν θα ήμουν πια καλή. Επιθυμούσα να ολοκληρώσω τον κύκλο όταν θα ήμουν έτοιμη και όταν θα ένιωθα γεμάτη από όλο αυτό που έζησα», διευκρινίζει.

Η ζωή της αλλάζει και μαζί της και η καθημερινότητα της. Πλέον θα συνεχίζει την ενασχόληση με τη γυμναστική από τη θέση της προπονήτριας.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook