Γερμανού: «Η τηλεόραση δεν είναι μόνο για όμορφους ανθρώπους»

Η Ναταλία Γερμανού με αφορμή τα σχόλια για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε για τα πρότυπα γυναικών στην τηλεόραση.

Παρακολούθησες όλη αυτή την ιστορία με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα κιλά της; Πού αρχίζει πιστεύεις το λάθος;

“Είναι πραγματικά κρίμα. Είμαστε στο 2018, ρε γαμώτο, και η ελληνική τηλεόραση κάθεται ακόμη και ασχολείται με τα κιλά Την ίδια στιγμή, η αμερικάνικη τηλεόραση έχει ως No1 star της την Oprah Winfrey, και η Tyra Banks έκανε τόσα χρόνια σόους για μοντέλα έχοντας 10-15 παραπανίσια κιλά και κανείς δεν εστίασε σε αυτό, αλλά στο πόσο όμορφο είναι το πρόσωπο της. Αυτά στην Αμερική. Στην Ελλάδα έχουμε celebrities για μοντέλα, στο GNTM αναφέρομαι, και ακούμε ατάκες όπως «πρέπει οπωσδήποτε να χάσεις πέντε κιλά γιατί είσαι γεματούλα». Κοιτάω κι εγώ τη «γεματούλα» και βλέπω ότι η κοπέλα ήταν τουλάχιστον έξι κιλά λιγότερα από μένα. Φαντάσου πόσα κορίτσια παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα επίσης αυτό το σκηνικό και θα έμειναν με το σάντουιτς που έτρωγαν στο χέρι και θα είπαν: «Θεέ μου, πρέπει να σταματήσω να τρώω”.

Για ποιον λόγο πιστεύεις ότι λέγονται αυτές οι ατάκες;

“Δεν είμαι μέσα στο μυαλό τους για να το ξέρω αυτό. Σαφώς μιλάμε για ένα reality μόδας και προφανώς η πασαρέλα και το modeling απαιτούν κορμιά πάρα πολύ αδύνατα, αλλά, ρε γαμώτο, υπάρχει μια ολόκληρη γενιά νέων κοριτσιών που το παρακολουθεί και μετά θα βγαίνουμε πάλι και θα λέμε «α, τα κορίτσια παθαίνουν νευρική ανορεξία, γιατί δεν τα προστατεύουμε;». Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψε η Σίσσυ στην ελληνική τηλεόραση. Είναι ένα από τα role models μιας υγιούς γυναίκας που είναι πανέμορφη, που λάμπει, που είναι χαριτωμένη και τη γουστάρει ο κόσμος γι’ αυτό που είναι. Ευτυχώς στην περίπτωση μου δεν ήρθε ποτέ κανάλι να μου πει “χάσε κανένα κιλό”.

Αν το άκουγες, τι θα απαντούσες;

“Θα τους απαντούσα «συγγνώμη, νόμιζα ότι απέξω γράφει “τηλεοπτικός σταθμός”. Αν είχα δει ότι γράφει “πρακτορείο μοντέλων”, δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να σας ενοχλήσω». Αν ήταν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση μόνο οι ωραίες, θα έπρεπε να λείπουμε πάρα πολλές από το μέσο αυτό. Η τηλεόραση δεν είναι μόνο για όμορφους ανθρώπους. Η τηλεόραση είναι για ταλαντούχους ανθρώπους, για ευφυείς ανθρώπους που μιλάνε σωστά ελληνικά και μπορούν να διασκεδάσουν τον κόσμο. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η τηλεόραση που θα ήθελα εγώ”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook