Μαντώ Γαστεράτου: «∆εν µετανιώνω που πήγα στο Nomads»

Μόλις μία ανάσα πριν από τον γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, η Μαντώ Γαστεράτου μιλάει για το πώς συνδυάζει τη δουλειά της με τις προετοιμασίες αλλά και το πόσο σκληρό καρύδι είναι η ίδια μετά από τη σκληρή δοκιμασία που πέρασε, ούσα παίκτρια του Nomads πέρυσι!

Τι σε έκανε να πεις «ναι» στην παρουσίαση του «Splash», λίγο πριν από τον γάµο σου;

“Το «Ε» είναι σε µια φάση αναδιάρθρωσης του προγράµµατός του. Αλλάζουν εκποµπές, παρουσιαστές, γενικότερα όλο το ύφος του καναλιού. Ηταν, λοιπόν, µια ευκαιρία να συµµετάσχω κι εγώ σε αυτή τη ριζική ανανέωση. Επιπλέον, οι άνθρωποι του σταθµού έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να συνεργαστούµε και να κάνουµε µαζί όµορφα πράγµατα”.

Προλαβαίνεις να συνδυάζεις τις γαµήλιες προετοιµασίες µε τις απαιτήσεις µιας εκποµπής;

“Ναι, δεν υπάρχει πρόβληµα. Στην αρχή τα βρήκα λίγο δύσκολα, αλλά τώρα έχουν µπει όλα σε µια σειρά. Με λίγο περισσότερο συντονισµό και οργάνωση όλα τα καταφέρνεις”.

Τελικά, τι είχε γίνει µε τον ΑΝΤ1; Εληξε ξαφνικά η συνεργασία σας; Ισχύει ότι θα ξεκινούσες εκεί το «Πρωινό»;

“Κοίτα, συµβόλαιο δεν είχα. Οπότε, όταν ήρθε το καλοκαίρι, κοιτούσα τι θα κάνω. Συζητούσα µε τον ΑΝΤ1 και το «Ε» και το γνώριζαν και οι δύο σταθµοί. Οταν τελικά αποφάσισα να πάω στο «Ε», ενηµέρωσα τον ΑΝΤ1 αµέσως. ∆εν ήταν ότι είχα συµφωνήσει µε τον ΑΝΤ1 αρχικά και µετά άλλαξα γνώµη. Σε καµία περίπτωση. Ηµουν ξεκάθαρη από την αρχή”.

Με τους συνεργάτες σου πώς είναι οι σχέσεις σας;

“Πολύ φιλικές. Προφανώς δεν κάνουµε και κολλητή παρέα γιατί γνωριστήκαµε πριν από ενάµιση µήνα, αλλά µε την καθηµερινή επαφή µαθαίνουµε ο ένας τον άλλον και ερχόµαστε πιο κοντά”.

Είσαι σκληρό καρύδι, αυτό απέδειξες µε τη συµµετοχή σου στο «Nomads». Τι κρατάς από αυτή την περιπέτεια;

“Πολλά. Η φτώχεια στην οποία ζουν εκεί οι άνθρωποι, η ζωή τους που είναι πιο απλή και ταυτόχρονα πιο δύσκολη. Oι δεσµοί που αναπτύσσονται σε µια οµάδα υπό τέτοιες συνθήκες, έστω κι αν είναι για λίγες µόνο εβδοµάδες, και φυσικά το ότι κατάφερα να αντεπεξέλθω στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Εκανα πράγµατα που, αν µε ρωτούσες, θα σου έλεγα πως δεν µπορώ κι όµως τα κατάφερα. Στην πόλη δεν το συνειδητοποιούµε ή το έχουµε ξεχάσει, αλλά η αντοχή και οι δυνατότητες του ανθρώπου είναι απίστευτες. ∆εν µετανιώνω που το έκανα, αλλά δεν θα το δοκίµαζα ξανά. ∆εν θα υπέβαλα ξανά τον οργανισµό µου σε τέτοια δοκιµασία”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook