Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μου αρέσει να εξελίσσομαι, ως άνθρωπος»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θυμάται με νοσταλγία τα παιδικά της χρόνια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θυμάται με νοσταλγία τα παιδικά της χρόνια.

Η παρουσιάστρια έχει όμορφες εικόνες από τις οικογενειακές τους διακοπές, ενώ αποκαλύπτει τα άγχη και τις φοβίες της από την στιγμή που έγινε μητέρα.

Σκιαγραφήστε μας το προφίλ της Σταματίνας;

«Αισιόδοξη, τολμηρή, δυναμική, ανυπόμονη. Μου αρέσει να εξελίσσομαι, ως άνθρωπος. Να κάνω ενδοσκόπηση, να βλέπω τα λάθη μου. Να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος».

Τι αναμνήσεις κρατάτε από παιδί;

«Θεωρώ ότι μου έκαναν πολύ καλό οι διακοπές μαζί με την αδελφή μου, στην Ασπροβάλτα. Οι γονείς μας δούλευαν και πηγαίναμε στο εξοχικό των θείων μου. Κρατώ υπέροχες αναμνήσεις με  την αδελφή μου, να τρέχουμε, να κολυμπάμε με τις παρέες μας. Να παίζουμε, να κάνουμε ποδήλατο. Μέχρι να μην αντέχουμε άλλο».

-Ποιους θεωρείτε ήρωες;

«Από τότε που έγινα μανούλα και κατάλαβα πόσα άγχη και φοβίες έχει το ταξίδι αυτό, πέρα από τις μεγάλες χαρές και τα δάκρυα συγκίνησης, ήρωες μου είναι άνθρωποι της καθημερινότητας. Αυτοί που μεγαλώνουν τα παιδιά τους με χαμόγελο, ενώ αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες. Και δεν αναφέρομαι μόνο στα οικονομικά προβλήματα. Για μένα ηρωίδα είναι μια μανούλα που έχει χάσει τον άντρα της και μεγαλώνει μόνη της το παιδί της. Ένας άντρας που προσπαθεί να ισορροπήσει για να είναι καλός πατέρας ανάμεσα στη δουλειά και την έλλειψη της συντρόφου του. Απλοί καθημερινοί άνθρωποι» είπε στον “Τηλεθεατή”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook