Κατερίνα Καινούργιου: «Πίκρανα και απομάκρυνα κάποιους άλλους»

Έτοιμη για την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο Epsilon tv.

Η Κατερίνα Καινούργιουερωτευμένη και ανανεωμένη δίνει την πρώτη της συνέντευξη της μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφορήσαν με τον αγαπημένο της και λίγο πριν την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Η ίδια μίλησε στο περιοδικό Celebrity για το πώς νιώθει όταν λαμβάνει άσχημα σχόλια στα social media ενώ παραδέχεται πως έχει αλλάξει.

Πώς καταφέρνεις να μην αποθαρρύνεσαι όταν διαβάζεις άσχημα σχόλια από haters;

«Στην αρχή με πλήγωνε πολύ. Πλέον έχω καταφέρει πολλούς από αυτούς που δεν με πίστευαν ή/και με κατηγορούσαν να τους αλλάξω άποψη για μένα», λέει και συνεχίζει: 

«Πίστεψέ με, κανείς δεν πίστευε ότι θα τα κατάφερνα και αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση της ζωής μου. Χαίρομαι πολύ που σας διέψευσα όλους. (γέλια) Θυμάμαι στελέχη και ιθύνοντες καναλιών και άλλους να μου λένε: «Δεν θα τα καταφέρεις. Δεν έχεις το γκελ που χρειάζεται. Δεν έχεις σωστή άρθρωση».

Πάντως νιώθω ότι είσαι μια διαφορετική Κατερίνα πλέον.

«Ισχύει. Είμαι πολύ αλλαγμένη. Κλείστηκα πολύ στον εαυτό μου, δούλεψα μαζί του πολύ και είδα τα πράγματα τελείως διαφορετικά.

Πίκρανα κάποιους και επίσης απομάκρυνα κάποιους άλλους από το περιβάλλον μου, που θεώρησα ότι μου έκαναν πολύ κακό και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πλέον έχω πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους γύρω μου.

Επίσης, δεν με αφορά πια η άποψη του καθενός. Θα με κριτικάρουν, θα με τρολάρουν, θα μιλήσουν άσχημα, αλλά έχω αποδείξει ότι με τη σκληρή δουλειά και τη συνέπειά μου τα κατάφερα. Είμαι εδώ που είμαι όχι μόνο επειδή με επέλεξε η διοίκηση του καναλιού, αλλά επειδή με έχει επιλέξει και ο κόσμος», λέει η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων.

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook