Ιλένια Ουίλιαμς: «Κάθε μέρα μετανιώνω για επιλογές μου»

Η Ιλένια Ουίλιαμς αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού της. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να πει πως μετανιώνει για πράγματα που έχει κάνει, αλλά στο τέλος καταλήγει πως αν δεν τα είχε τολμήσει πάλι θα το μετάνιωνε. Τελευταία φορά που έκανες μια ζημιά και προσπάθησες να την κουκουλώσεις «Δεν έχω κάνει κάποια ζημιά πρόσφατα. Ωστόσο, επειδή […]

Η Ιλένια Ουίλιαμς αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να πει πως μετανιώνει για πράγματα που έχει κάνει, αλλά στο τέλος καταλήγει πως αν δεν τα είχε τολμήσει πάλι θα το μετάνιωνε.

Τελευταία φορά που έκανες μια ζημιά και προσπάθησες να την κουκουλώσεις

«Δεν έχω κάνει κάποια ζημιά πρόσφατα. Ωστόσο, επειδή η μαμά μου θεωρεί πως είμαι πολύ αδύνατη και συνέχεια με ρωτάει αν έχω φάει, προχθές που δεν είχα φάει τίποτα, έβγαλα ένα ολόκληρο μενού από το κεφάλι μου για να τα κουκουλώσω»

Διάβασες ένα «φανταστικό» δημοσίευμα που σε αφορούσε

«Ότι θα συμμετάσχω σε κάποιο ριάλιτι»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σου έκανε μια έκπληξη;

«Πριν από ένα χρόνο, όταν μου έφερε το σκύλο μας, τον Cooper. Δεν είχα καταλάβει τίποτα και μόλις μπήκε στο σπίτι, κρατούσε ένα κουτάβι στα χέρια του. Από εκείνη την ημέρα και μετά άλλαξαν όλα»

Σε έφεραν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση;

«Πριν από λίγο καιρό, όταν σε κάποιες δηλώσεις ρωτούσαν επίμονα για τα επαγγελματικά του Δημήτρη»

Μετάνιωσες για μια επιλογή σου;

«Κάθε μέρα μετανιώνω για επιλογές μου, αλλά μετά σκέφτομαι πως θα μετάνιωνα αν δεν τις είχα κάνει»

Έδωσες μια υπόσχεση; Την τήρησες;

«Τον Οκτώβρη όταν ήρθα αντιμέτωπη με κάτι πολύ στενάχωρο, που άλλαξε όλη τη φιλοσοφία και την κοσμοθεωρία μου για τη ζωή. Έκτοτε υποσχέθηκα στον εαυτό μου να ζω, να εκτιμώ και ν’ αγαπώ με όλο μου το είναι. Προσπαθώ κάθε μέρα να την τηρώ» εξήγησε στο “people”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook