Ράνια Τζίμα: «Είμαι απεριόριστα αυστηρή με τον εαυτό μου»

Η Ράνια Τζίμα δηλώνει αυστηρή με τον εαυτό της.

Η Ράνια Τζίμα δηλώνει αυστηρή με τον εαυτό της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής του ALPHA «ΑLPHA Ρεπορτάζ», αναφέρει πως δεν της κάνει χάρες και ότι της έχει βγει σε καλό αυτή η αυστηρότητα.
Κυρία Τζίμα, είστε μια δημοσιογράφος που βρέθηκε για αρκετά χρόνια στο MEGA. Πως βλέπετε και κρίνετε την κατάσταση που επικρατεί;

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ορατός λόγος να ελπίζει κάποιος. Λίγο δονκιχωτικά, θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα αλλάξει. Είναι ένα δυνατό brand με καλούς συναδέλφους».

Είστε αυστηρή με τον εαυτό σας; Γίνεται αντιληπτό από τα λεγόμενα σας…

«Είμαι απεριόριστα αυστηρή με τον εαυτό μου, δεν μου κάνω χάρες, μου το απαγορεύω. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε αυστηροί με τους άλλους και επιεικείς μ’ εμάς».

Σας έχει βγει σε καλό;

«Ναι, με έχουν βοηθήσει πολύ η αυστηρότητα προς τον εαυτό μου και η επιείκεια προς τους άλλους. Με βοήθησαν να βελτιωθώ».

Η μητρότητα σας βοήθησε να βρείτε τις ισορροπίες σας, να ηρεμήσετε;

«Ολα συνεισφέρουν… Κ δουλειά που κάνουμε είναι επιθετική, υπάρχει ανταγωνισμός, δεν είναι μοναστήρι και παρθεναγωγείο… Οπότε, αν δεν έχεις ένα καταφύγιο στο οποίο να γυρνάς το βράδυ και να σε αγαπούν χωρίς όρους και προϋποθέσεις, θα σαλτάρεις! Κανείς δεν πρέπει να επενδύει τα πάντα στη δουλειά…», λέει στο TV KOUS KOUS.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook