Βασιλική Μιλλούση: «Έχει ξυπνήσει το μητρικό μου ένστικτο»

Η Βασιλική Μιλλούση ασχολείται ακόμα επαγγελματικά με τον αθλητισμό, όμως κάνει και σχέδια για το μέλλον όταν και θα σταματήσει.

Η Βασιλική Μιλλούση ασχολείται ακόμα επαγγελματικά με τον αθλητισμό, όμως κάνει και σχέδια για το μέλλον όταν και θα σταματήσει.

-Μελλοντικά τι θα ήθελες να κάνεις επαγγελματικά;

«Αυτήν τη στιγμή η καριέρα μου τείνει προς το τέλος και η επαγγελματική μου ξεκινάει. Έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα με τον Λευτέρη να ετοιμάσουμε τον σύλλογο μας και με δύο παιδιά από το γυμναστήριο. Είμαστε και οι δύο πολύ ρομαντικοί γι’ αυτό που κάνουμε, και λάτρεις του χώρου, θα κάνουμε κάτι πολύ όμορφο, που δεν υπάρχει στην Ελλάδα» τόνισε στο Secret.

-Πώς θα χαρακτήριζες αυτήν τη σχέση;

«Καρμική. Με τον Λευτέρη είμαστε πολλά χρόνια μέσα στα γυμναστήρια. Τον έβλεπα σαν τον μικρό μου, προστατευόμενο μου αδελφό μέχρι ένα σημείο. Και μετά άλλαξαν τα πράγματα. Είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, πολύ δυναμικός και δίπλα του παίρνω από τον δυναμισμό του και αυτός από την ηρεμία μου.»

-Θα ήθελες να παντρευτείτε;

«Όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή δεν θέλουν να παντρευτούν; Έτσι κι εγώ. Όλα στον καιρό τους.»

-Θέλεις να κάνεις οικογένεια;

«Πάρα πολύ, τα λατρεύω τα παιδιά. Νομίζω ότι πλησιάζει ο καιρός. Έχει ξυπνήσει το μητρικό μου ένστικτο, αλλά ακόμα κάνω γυμναστική (γέλια)».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook