Μπάγια Αντωνοπούλου: «Νιώθω πολύ τυχερή και χαρούμενη»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.

Πώς νιώθεις που ακόμη μία χρονιά θα είσαι στην ομάδα του και θασυνεργάζεσαι μαζί του;

“Νιώθω πολύ τυχερή και χαρούμενη που συνεχίζω δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη. Η ομάδα του κι εγώ είμαστε πια σαν οικογένεια και θεωρώ ότι έχω τους, καλύτερους συνεργάτες. Κάθε σεζόν μαζί του μου δίνει περισσότερα εφόδια για το μέλλον και μαθαίνω δίπλα στον καλύτερο δάσκαλο”.

Επέλεξες έναν τομέα που είναι αρκετά δύσκολος. Πώς το αποφάσισες;

“Το αποφάσισα από τότε που σπούδαζα στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Πιστεύω ότι ταιριάζει πιο πολύ στον χαρακτήρα μου. Αρχικά, φυσικά, με φόβιζε το αν θα μπορώ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις που έχει η ενημέρωση, όμως το ήθελα πολύ, και πιστεύω ότι έκανα τη σωστή επιλογή”.

Ξεκίνησες να ασχολείσαι με την ενημέρωση σε σχετικά μικρή ηλικία. Ένιωσες ποτέ κάποια άδικη συμπεριφορά προς το πρόσωπο σου λόγω αυτού;

“Κάθε αρχή και δύσκολη, λέει ο σοφός λαός. Ισχύει για κάθε νέο, σε όποια δουλειά και να είναι, ότι στην αρχή θα δυσκολευτεί να τον εμπιστευτούν,-και είναι λογικό. Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη θέλει επιμονή και συνέπεια. Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ξεκίνησα την πρακτική μου όταν ήμουν 20 χρόνων. Ευτυχώς, υπήρξα τυχερή που βρέθηκα με σωστούς ανθρώπους να με συμβουλεύουν και να με καθοδηγούν, οπότε αυτό με φύλαξε από κακοτοπιές και άδικες συμπεριφορές”.

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει κάποιος που θέλει να ασχοληθεί με αυτόν τον χώρο;

“Πιστεύω πως θέλει σίγουρα γερό στομάχι, είναι ένας χώρος με εντάσεις και αρκετό άγχος, θέλει υπομονή γιατί η εξέλιξη έρχεται σιγά σιγά, συνέπεια και πολλή δουλειά. Όμως, όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, έχεις την επιμονή να το προσπαθήσεις”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook