Βάσια Παναγοπούλου: «Πολύ θα ήθελα να με έχω παραγωγό»

Η Βάσια Παναγοπούλου εκτός από ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είναι και παραγωγός θεατρικών παραστάσεων. Σε συνέντευξή της μίλησε για αυτούς τους δύο ρόλους της ζωής της και πώς τα καταφέρνει στην καθημερινότητά της.

Η Βάσια Παναγοπούλου εκτός από ηθοποιός τα τελευταία χρόνια είναι και παραγωγός θεατρικών παραστάσεων.

Σε συνέντευξή της μίλησε για αυτούς τους δύο ρόλους της ζωής της και πώς τα καταφέρνει στην καθημερινότητά της.

Φαίνεσαι ένας ήρεμος άνθρωπος, που δεν χάνει εύκολα την ψυχραιμία του.

“Είμαι ήρεμη, γιατί προσπαθώ να διατηρώ πάντα την ψυχραιμία μου, και τα καταφέρνω τις περισσότερες φορές. Καμιά φορά τη χάνω και βάζω τις φωνές – εκεί δεν θέλεις να είσαι μπροστά. Έτσι είναι όλοι οι καλοί και ήρεμοι άνθρωποι, αν κάποιος τους ζορίσει πολύ… κάποια στιγμή ξεσπάω, γιατί πρέπει, αλλιώς θα σκάσω, δεν γίνεται. Έχω τεράστια υπομονή”.

Πόσες ώρες δουλεύεις την ημέρα;

“Δεν έχω ωράριο, κι αυτό το κάνω αρκετά χρόνια. Οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου, αν δεν δοθείς με πάθος σ’ αυτό, θα είσαι μέτριος. Πάντα λειτουργούσα έτσι”.

Έχεις αναλάβει τα πάντα γύρω από το θέατρο «Χυτήριο».

“Έχω την επιχειρηματική δραστηριότητα, τη διεύθυνση και την καλλιτεχνική επιμέλεια. Μεγαλύτερη πίεση περνάμε τις περιόδους που υπάρχει η προετοιμασία της σεζόν, όπως τώρα, που είναι παραμονές στο να ξεκινήσει η παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης». Ποτέ δεν, υπήρξα μόνο ηθοποιός, ήμουν και παραγωγός. Έχω δύο πολύτιμους συνεργάτες, αλλά το επιχειρηματικό βάρος το έχω εγώ. Κάνω αυτή τη δουλειά 25 χρόνια, και όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιούμαι και επιχειρηματικά στο θέατρο”.

Στο κομμάτι της υποκριτικής κάνεις λιγότερα πράγματα απ’ ό,τι επιχειρηματικά τον τελευταίο καιρό.

“Από τότε που πήρα το «Χυτήριο» ναι, γιατί είναι ένας χώρος που ήταν πολύ απαιτητικός από πλευράς δραστηριοποίησης  κι  έπρεπε να τον κάνω να σταθεί στα πόδια του. Σε συνδυασμό με το επεισοδιακό ξεκίνημα μου σ’ αυτόν το χώρο, είχαν γίνει τα επεισόδια κι έπρεπε να θυσιάσω ένα μικρό κομμάτι,  που λεγόταν  «υποκριτική δραστηριότητα”.

Μικρό  κομμάτι η υποκριτική δραστηριότητα;

“Λέω μικρό, όχι γιατί δεν είναι αυτό που αγαπώ, είναι η δουλειά μου, αλλά μπροστά στο να ικανοποιήσω   μια   προσωπική μου   «ματαιοδοξία», υπερτερούσε το γενικό καλό, που ήταν να σταθεί στα πόδια του αυτός ο χώρος και να τα βγάζει πέρα. Για το καλό όλων των εργαζομένων, το δικό μου και των παιδιών μου”.

Είναι εύκολο για μια ηθοποιό να συνεργάζεται επιχειρηματικά με συναδέλφους της;

“Πολύ θα ήθελα να με έχω παραγωγό, γιατί καταλαβαίνω απόλυτα τα πάντα, τις ανασφάλειες που μπορεί να έχει ένας ηθοποιός, κάτι που δεν μπορεί να καταλάβει οποιοσδήποτε επιχειρηματίας. Μπορώ να το καταλάβω, γιατί είμαι και από αυτή τη μεριά, του ηθοποιού. Οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύω θέλω να νιώθουν όμορφα και καλά, με καλές συνθήκες εργασίας. Όλα αυτά φτιάχνουν μια σωστή  ατμόσφαιρα δουλειάς”.

Έχεις την άνεση να παίξεις σε πολλές παραστάσεις των οποίων έχεις την παραγωγή. Γιατί δεν το κάνεις;

“Θα  παίξω τον ερχόμενο χειμώνα, το έχω αποφασίσει. Ιδανικά, θα ήθελα να αναλάβει κάποιος άλλος να κάνει επίβλεψη της παραγωγής”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook