Μπάγια Αντωνοπούλου: «Έχω το χαρακτήρα του μπαμπά μου»

Για τη σχέση με τη μητέρα της αλλά και για πως ο θάνατος του μπαμπά της, την έφερε ακόμη πιο κοντά της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Για τη σχέση με τη μητέρα της αλλά και για πως ο θάνατος του μπαμπά της, την έφερε ακόμη πιο κοντά της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Όσο περνάνε τα χρόνια, η Μπάγια Αντωνοπούλου ανακαλύπτει πως έχει πολλά κοινά με τη μητέρα της, Κατερίνα.

«Τον τελευταίο χρόνο διαπίστωσα πως έχω κληρονομήσει την επιμονή της, κάτι που θα ήθελα μελλοντικά να πάρουν και τα δικά μου παιδιά. Νόμιζα πως έχω το χαρακτήρα του μπαμπά μου, αλλά, τελικά, όσο μεγαλώνω, παρατηρώ πως έχω και πολλά δικά της χαρακτηριστικά» λέει η Μπάγια σε συνέντευξη της στο περιοδικό “People”.

Μαμά και κόρη ήρθαν πιο κοντά μετά το θάνατο του πατέρα της δημοσιογράφου, μάλιστα συνεργάζονται και στο Atelier Rene, την οικογενειακή επιχείρηση.

«Η εταιρεία άνηκε στον μπαμπά, αλλά όταν “έφυγε” αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Η μητέρα μου σχεδιάζει τα ρούχα κι εγώ ασχολούμαι με το μάρκετινγκ και τα social media. Σαφώς έχουμε και διαφωνίες, αλλά ο στόχος μας είναι κοινός, χωρίς να έχουμε ανταγωνισμό. Η αλήθεια είναι πως στις οικογενειακές επιχειρήσεις υπάρχει λίγη ένταση παραπάνω». Μέχρι σήμερα εξακολουθούν να ζουν στο ίδιο σπίτι. «Έχω σκεφτεί να μετακομίσω, αλλά το καθυστερώ. Ακόμη δεν έχω καταφέρει να κόψω τον ομφάλιο λώρο, παρόλο που κοντεύω τα 29. Όταν μένεις με τους γονείς σου, νιώθεις ακόμη παιδί κι αυτό μου αρέσει» λέει χαμογελώντας.

Τι παραπονάκι έχει από τη μαμά της;

«Άλλες μαμάδες ενθουσιάζονται όταν βλέπουν τα παιδιά τους στην τηλεόραση. Η δική μου απλά με συμβουλεύει να βελτιώνομαι συνεχώς. Είμαι σίγουρη πως καμαρώνει και χαίρεται για την πορεία μου, όμως δεν το εκφράζει έντονα» λέει η Μπάγια.

Νιώθει πως η μητέρα της επιθυμεί να κάνει γρήγορα η δημοσιογράφος δική της οικογένεια;

«Δεν είναι η μαμά που μου λέει να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Θέλει μόνο να είμαι καλά και ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook