Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν πήγα στο Survivor με οδηγίες χρήσεως»

Στον Άγιο Δομίνικο δεν ακόνισε μόνο τα συναισθήματα της. Φρόντισε να κρατά και τον νου της σε εγρήγορση.

Στον Άγιο Δομίνικο δεν ακόνισε μόνο τα συναισθήματα της. Φρόντισε να κρατά και τον νου της σε εγρήγορση.

Της ήταν παραπάνω από χρήσιμο για να αντιληφθεί τι είχε συμβεί στην Ελλάδα όσο εκείνη πάλευε με τον εαυτό της, τους προσωπικούς δαίμονες και τους αντιπάλους της.

«Μόλις άνοιξα το κινητό μου έκανα face time με τη μαμά μου. Οι γονείς μου έκλαιγαν. Οι πρώτες λέξεις που μου είπαν ήταν ότι είναι υπερήφανοι για μένα και πως χαίρονται που είμαι παιδί τους. Και να μη στενοχωριέμαι που έφυγα. Η μαμά μου καταλάβαινε ότι περνούσα τέλεια στην παραλία. Ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες, μου άρεσε, ότι ήταν κάτι μοναδικό. Πόσα μηνύματα βρήκα; Ούτε που ξέρω. Ηταν πάρα πολλά. Άρχισα να τα διαβάζω ένα προς ένα. Το μυαλό μου δεν μπορούσε να συλλάβει τι έχει γίνει. Δεν μπορούσα να καταλάβω.

Τη βραδιά της αποχώρησης τα παιδιά από την παραγωγή μου κάνανε πλάκα. Με ρωτούσαν “ξέρεις ποια είσαι;”, “Ποια είμαι;” Τους αντερωτούσα. “Είσαι η Ντίνα μας, είσαι η queen μας”. Δεν καταλάβαινα. Εγώ δεν ήμουν πολύ φανατική τηλεθεάτρια του “Survivor”. Δεν ήξερα ότι απέναντι από τους πάγκους στα αγωνίσματα υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν τα πάντα ή ότι πέφτουν υπότιτλοι σε κάποια σημεία. Ισως αυτό με βοήθησε. Ανυποψίαστη δεν ήμουν, γιατί είμαι άνθρωπος που έχει δουλέψει στην τηλεόραση. Όμως δεν το είχα μελετήσει, δεν πήγα στο παιχνίδι με οδηγίες χρήσεων», καταλήγει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλώντας στο “Πρώτο Θέμα”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook