Ανθή Σαλαγκούδη: “Δεν θα ήθελα να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή”

Στις αρχές της σεζόν είχε περάσει από δοκιμαστικό για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Late Night» και μάλιστα τότε είχε διαρρεύσει ότι ήταν ένα βήμα πριν κλείσει αυτή η συνεργασία. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

Στις αρχές της σεζόν είχε περάσει από δοκιμαστικό για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα«Late Night» και μάλιστα τότε είχε διαρρεύσει ότι ήταν ένα βήμα πριν κλείσει αυτή η συνεργασία. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

AdTech Ad«Προφανώς ο Γιώργος Λιάγκας θεώρησε ότι δεν ήμουν η κατάλληλη γι’ αυτό που είχε στο μυαλό του σχετικά με την εκπομπή. Απολύτως σεβαστό και κατανοητό», εξηγεί η ίδια στη “Real”.
Αν και για τους δύο «εμπλεκόμενους» το θέμα θεωρήθηκε αυτόματα λήξαν, εφόσον δεν θα συνεργάζονταν, κάποια δημοσιεύματα λίγες ημέρες αργότερα έκαναν λόγο για σκανδαλώδες παρασκήνιο που ήθελε τους δύο παρουσιαστές να έχουν έρθει πιο κοντά.

Αναφέρονταν, μάλιστα, με λεπτομέρειες σε τρυφερές στιγμές που υποτίθεται ότι είχαν ζήσει μαζί για τρεις ολόκληρες ημέρες στο σκάφος του Γ. Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής που διατηρούσε τότε, είχε διαψεύσει ότι τον συνέδεε κάτι παραπάνω από συναδελφικότητα με την Α. Σαλαγκούδη, ενώ και η όμορφη παρουσιάστρια με τη σειρά της θέλησε να δώσει μια και καλή τέλος σε όλη αυτή την παραφιλολογία με τον δικό της, μοναδικό τρόπο:

«Δεν έχω δει ποτέ το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα, ούτε έχω επιβιβαστεί σε αυτό», ξεκαθαρίζει στην Real. Πριν από λίγες μέρες, νέα δημοσιεύματα ασχολήθηκαν και πάλι με την προσωπική της ζωή, καθώς τη θέλουν σε σχέση με Θεσσαλονικιό επιχειρηματία.

Η ίδια απαντά:

«Δεν θα ήθελα να ανοίξω συζήτηση για την προσωπική μου ζωή. Ούτε νομίζω ότι ενδιαφέρει πραγματικά τον κόσμο». Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εφημερίδας, η Ανθή αυτό το διάστημα δεν βρίσκεται σε σχέση. Και, όχι, δεν της αρέσει η μοναξιά, αφού μέσα στους προσωπικούς της στόχους είναι και η δημιουργία οικογένειας.

«Σκέφτομαι ότι θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω ένα παιδάκι. Κυρίως όμως με ενδιαφέρει να έχω μια πολύ όμορφη συντροφική σχέση. Και τα υπόλοιπα έπονται».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook