Ζέτα Δούκα: «Μας τα παίρνει όλα η Εφορία και το κράτος»

Η Ζέτα Δούκα προσεγγίζει με μεγάλο σεβασμό τον ρόλο της στην παράσταση «Γοργόνες κα μάγκες» αλλά τον αποδίδει με τον δικό της τρόπο, ενώ αίσθηση προκαλεί και ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος νια πρώτη φορά ανεβαίνει στο σανίδι, ερμηνεύοντας ζωντανά στη σκηνή τα τραγούδια της παράστασης. «Τον ρόλο αυτόν τον προσέγγισα με πολύ ψάξιμο, πολλή […]

Η Ζέτα Δούκα προσεγγίζει με μεγάλο σεβασμό τον ρόλο της στην παράσταση «Γοργόνες κα μάγκες» αλλά τον αποδίδει με τον δικό της τρόπο, ενώ αίσθηση προκαλεί και ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος νια πρώτη φορά ανεβαίνει στο σανίδι, ερμηνεύοντας ζωντανά στη σκηνή τα τραγούδια της παράστασης.

«Τον ρόλο αυτόν τον προσέγγισα με πολύ ψάξιμο, πολλή δουλειά και μεγάλη αφοσίωση. Αλλωστε, κάθε ηθοποιός έχει δικαίωμα να δοκιμαστεί όπως ο ίδιος θέλει σε κάθε ρόλο. Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να κοπιάρω τη Μαίρη Χρονοπούλου, γιατί δεν θα μπορούσα και θα ήταν και ύβρις. Πάντως, πρώτη φορά νιώθω έτσι στο θέατρο. Ο κόσμος στο τέλος σηκώνεται όρθιος», λέει στο “Secret”.

Το θέμα του έργου σχετίζεται με την απόκτηση του εύκολου χρήματος, κάτι που σήμερα είναι δύσκολο, λόγω των συνθηκών της κρίσης. «Νομίζω πως έχει περάσει η εποχή όπου τα χρήματα έβγαιναν πολύ εύκολα.

Αυτό γινόταν τις δεκαετίες του 1990 και του 2000. Δεν υπάρχει πια χρήμα για τους πολλούς, μόνο για πάρα πολύ λίγους, γιατί χώρα τα χρήματα βγαίνουν πολύ δύσκολα και χάνονται πολύ εύκολα. Μας τα παίρνει όλα η Εφορία και το κράτος.

Με φοβίζει που δεν έχουμε καταλάβει γιατί βιώνουμε αυτή την κρίση. Και το ότι δεν έχουμε ανθρώπους κατάλληλους για να μας βγάλουν από αυτή την κατάσταση», λέει η Ζέτα Δούκα.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook