Nαταλία Δραγούμη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά»

Η Ναταλία Δραγούμη μιλάει για πρώτη φορά για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα που πολλές γυναίκες δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν…

Η Ναταλία Δραγούμη μιλάει για πρώτη φορά για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα που πολλές γυναίκες δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν…

«Ναι, έχει συμβεί να δεχτώ παρενόχληση, αλλά εγώ μπόρεσα να το αντιμετωπίσω» είπε στο “Secret” η ηθοποιός και συνέχισε:

«Ήταν λεκτική η παρενόχληση, το ξέκοψα και δεν έχασα και την δουλειά μου. Κάποιες γυναίκες δεν μπορούν, για αυτό έχουν γίνει από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων τέσσερα σποτ. Τα έχει σκηνοθετήσει η Όλγα Μαλέα για να βοηθήσουν γυναίκες. Σε ένα από αυτά παίζω και εγώ».

Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής της είναι τα παιδιά της τα οποία φυσικά της κάνουν παράπονα που δεν την βλέπουν όσο θα ήθελαν.
Η ίδια αποκαλύπτει:
«Μου κάνουν παράπονα, αλλά ξέρουν ότι είναι η δουλειά μου. Δεν έχουν γνωρίσει κάτι άλλο σαν μαμά. Το συγκινητικό είναι πως νιώθω κάποιες φορές την στεναχώρια τους και αυτό με τσακίζει.
Βρίσκω χρόνο, αλλά πιστεύω πως είμαι μια γυναίκα πολύ αφοσιωμένη στην οικογένεια. Προσπαθώ να συνδυάσω και τα δυο και πιστεύω πολύ στην οικογένεια. Ο σύζυγός μου κάνει παράπονα, αλλά πάντα σε μορφή αστείου.
Τις συζητάμε πολύ μαζί τις επιλογές που κάνω».

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook