Ελένη Καρακάση: «Υπάρχει πάντα ο φόβος της ανεργίας»

Για το φετινό τηλεοπτικό τοπίο, τα ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για το αν έχει νιώσει ποτέ τον φόβο της ανεργίας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Καρακάση.

Για το φετινό τηλεοπτικό τοπίο, τα ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για το αν έχει νιώσει ποτέ τον φόβο της ανεργίας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Καρακάση.

Πώς βλέπετε την τηλεόραση φέτος;

«Δυστυχώς, φέτος με τις πρόβες που είχα και για τη μία και για την άλλη παράσταση δεν έχω προλάβει να παρακολουθήσω τηλεόραση για να έχω άποψη για τα νέα προγράμματα. Γενικά, αγαπώ την τηλεόραση και βλέπω απ’ όλα αλλά για φέτος θα πρέπει να με ξαναρωτήσετε σε λίγους μήνες»

 Τα παιχνίδια επιβίωσης πώς τα κρίνετε;
«Παρακολούθησα λίγο πέρυσι το «Survivor». Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Μάλλον δεν είναι του στιλ μου. Αλλά για να τα βλέπει ο κόσμος και να έχουν τόσο μεγάλη επιτυχία -ειδικά το «Survivor», δηλαδή πέρυσι γιατί φέτος δεν βλέπω να έχουν την ίδια απήχηση- κάτι δείχνει»

Έχετε αγχωθεί για το πώς θα τα βγάλετε πέρα; Για το αν θα χτυπήσει το τηλέφωνό σας;

«Ο καθένας νομίζω στην εποχή που ζούμε. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ και υπάρχει πάντα ο φόβος της ανεργίας. Βέβαια, για εμάς τους ηθοποιούς αυτό δεν είναι μία καινούρια συνθήκη. Πάντα αγχωνόμασταν αν θα χτυπήσει το τηλέφωνο και αν θα έχουμε δουλειά την επόμενη σεζόν. Απλώς, τώρα τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ακόμα πιο πολύ γιατί ακόμα κι όταν έχεις δουλειά δεν παίρνεις πια τα ίδια λεφτά, οπότε δύσκολα αποταμιεύεις για να πεις ότι μια σεζόν μπορείς να κάτσεις», λέει η ηθοποιός στο “Καρφί”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook