Ελισάβετ Μουτάφη: «Υπήρχε πάντα στο µυαλό µου ο γάµος»

Τι ζητάει πλέον από τη ζωή της η Ελισάβετ Μουτάφη;

Τι ζητάει πλέον από τη ζωή της η Ελισάβετ Μουτάφη;

Η ηθοποιός σε μία συνέντευξη εξομολόγηση μιλάει για όλα εκείνα τα συναισθήματα που βιώνει στο πλευρό του νέου της συντρόφου Μάνου Νιφλή αλλά και για όλα όσα θα ήθελε να έρθουν στη ζωή της…

Θέλεις να παντρευτείς; Να κάνεις οικογένεια;

 “Υπήρχε πάντα στο µυαλό µου ο γάμος, αλλά δεν είχα βρει τον άντρα που θα µπορούσα να δω για γαµπρό πλάι µου. Και παιδί θα ήθελα. Εγινα 41…”

Κι αυτό το λες;

“Το έχω «χτυπήσει» κι αυτό τατουάζ, ξέρεις”!

Μα όλα τατουάζ (σ.σ.: γέλια); Αρα στον επόµενο τόνο να περιµένουµε γάµο και παιδί;

“Είµαστε πολύ ερωτευµένοι για την ώρα και ζούµε κάτι πολύ σπουδαίο και µεγάλο”.

Να έρθουµε και στα της δουλειάς τώρα… Βρίσκεσαι στην περιοδεία της παράστασης «Ταξίδι στον Σταυρό του Νότου» που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς. Είναι µια δουλειά που µοιάζεις να αγάπησες πολύ!

“Είναι µια δουλειά που φτιάχτηκε από τον άξιο Θέµη Μουµουλίδη µε µεράκι και µε ψυχή. Γιορτάζει τα γόνιµα 10χρονα της «5ης εποχής» του φέτος το καλοκαίρι µε τη σηµαντική αυτή παραγωγή. Με όχηµα τη µουσική του Θάνου Μικρούτσικου και τον ποιητικό λόγο του Νίκου Καββαδία κάνουµε ένα ταξίδι ιδιαίτερο και δυνατό, κατά το οποίο φωτίζεται η ζωή και το έργο του µεγάλου ποιητή, που, όπως τονίζει σωστά ο Μικρούτσικος, µίλησε για την ελευθερία, για την αξία της ανατροπής, για τη δύναµη της ζωής χωρίς συµβάσεις. Στιγµές από τη ζωή και τη σκέψη του ποιητή ανασύρονται συναρπαστικά µέσω της µουσικής και γίνονται εικόνες, µυώντας µας στην έντονη προσωπικότητά του και στον έντονο θαλασσινό του βίο”.

Στο «Ταξίδι» του συναντάµε και τις γυναίκες που γνώρισε στα λιµάνια που βρέθηκε ο Καββαδίας. Υποδύεσαι µία από αυτές.

“Ναι, παίζω την Μπλανς, µια από τις πόρνες που συνάντησε. Πόρνες πρωταγωνίστησαν σε όλη τη ζωή του γι’ αυτό και έγραψε για εκείνες. Η Μπλανς είναι µια δυναµική πόρνη που είχε οίκο ανοχής στη Μασσαλία και είχε µια ιδιαίτερη σχέση µαζί της. Υπάρχει µια µεγάλη ανατροπή στην ιστορία του που δεν επιτρέπεται να σ’ την προδώσω, όµως”.

Εχει φτιαχτεί ένας πολύ δυνατός θίασος.

“∆υνατός και πολύ δεµένος. Είναι από τις πιο ευτυχισµένες µου στιγµές στο θέατρο. Εχω τη χαρά να παίζω πλάι στον Στέλιο Μάινα, τον Σταύρο Ζαλµά, τον Νίκο Αρβανίτη, τον Ιωάννη Παπαζήση, τη Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, τον Κώστα Φαλελάκη και µια παρέα ακόµα 20 ηθοποιών, χορευτών, µουσικών, ενώ µεγάλο ατού της δουλειάς είναι οι τραγουδιστές Κώστας Θωµαΐδης, Ρίτα Αντωνοπούλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη που τραγουδούν, αλλά και παίζουν στην παράστασή µας”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook