Ζώζα Μεταξά: «Είμαι παραπάνω νευρική απ’ όσο χρειάζεται»

Η Ζώζα Μεταξά δεν διστάζει ν’ αποκαλύψει άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Η Ζώζα Μεταξά δεν διστάζει ν’ αποκαλύψει άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Είχες το δικαίωμα της επιλογής στη δουλειά σου;

 «Αν ρωτήσεις όλους τους ηθοποιούς, θα σου πουν σίγουρα ότι δεν ήταν αυτά που ήθελαν να κάνουν -οι περισσότεροι θέλουν να παίξουν και κάτι άλλο. Κανένας δεν είναι    ευχαριστημένος,  γιατί   αν ήταν, δεν θα έκανε αυτή τη δουλειά, θα είχε κάτσει στο σπίτι του. Αυτή η δουλειά είναι η αναζήτηση, το επόμενο, αυτό που θέλω να κάνω, και θέλω να κάνω πάρα πολλά πράγματα ακόμα»

Οι πόρτες άνοιξαν εύκολα για σένα στον επαγγελματικό χώρο;

«Είμαι τυχερή σε όλη μου τη ζωή κι εξακολουθώ, σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Μου ανοίγουν πόρτες, απλώς εγώ ίσως να μην ήξερα να διαχειριστώ κάποιες καταστάσεις και κάποιες ευκαιρίες. Ήμουν πάρα πολύ μικρή, δεν είχα κάποιον να με συμβουλέψει, να τον εμπιστευτώ και να τον ακούσω. Ο εγωισμός της νεότητας, ο χαρακτήρας μου, γιατί δεν ήμουν χαμηλών τόνων ως άνθρωπος, ούτε και είμαι»

Δηλαδή, πώς αντιδράς;

«Δεν είμαι αντιδραστική, είμαι παραπάνω νευρική απ’ όσο χρειάζεται, θέλει να διαχειρίζεσαι με ηρεμία τις καταστάσεις και ειδικά σ’ αυτό το χώρο. Μπορεί να κάνω υπομονή, να είμαι πολύ ευγενική, αλλά, αν κάποια στιγμή στεναχωρηθώ πολύ, μπορεί να ξεσπάσω, δεν κρύβω αυτό που νιώθω, είμαι ειλικρινής. Το θεωρώ όμως ελάττωμα, γιατί μερικές φορές δεν χρειάζεται να είμαι τόσο ειλικρινής, για πολλούς λόγους. Σε αυτό μου έχει μοιάσει και η κόρη μου, όχι τόσο πολύ όμως όπως εγώ. Είναι άγριο να λες την αλήθεια καμιά φορά»

Φρόντισες να το μετριάσεις αυτό;

«Ναι, έχω φροντίσει να το μετριάσω και θα το φροντίσω κι άλλο» εξήγησε στο Λοιπόν

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook