Νάιρα Αλεξοπούλου: «Αγαπώ πολύ τη μουσική και το τραγούδι»

Η Νάιρα Αλεξοπούλου κάνει σταθερά και ανοδικά βήματα στον χώρο του τραγουδιού. 

Η Νάιρα Αλεξοπούλου κάνει σταθερά και ανοδικά βήματα στον χώρο του τραγουδιού.

– Πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσες τις εμφανίσεις σου στο πλευρό του Μάκη Δημάκη. Πώς ήταν η συνεργασία σας;

 «Ευλογημένη, αν θα έπρεπε να τη χαρακτηρίσω με ένα μόνο προσδιορισμό. Αν μου ζητήσεις και δεύτερο, θα σου πω μοναδική. Ο Μάκης είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης, άψογος συνεργάτης και κυρίως καταπληκτικό παιδί. Η συνεργασία μας τολμώ να πω ότι είχε τεράστια απήχηση στον κόσμο και περάσαμε αρκετές δυνατές βραδιές. Αισθάνομαι υπέροχα που είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω τη Νάιρα δίπλα στον Μάκη Δημάκη»

-Πώς αντιλαμβάνεσαι αυτή την απήχηση στην οποία αναφέρεσαι;

«Δεν είναι κάποια συγκεκριμένη εκδήλωση ή κάποια απλώς μεμονωμένα περιστατικά όταν ο κόσμος διασκεδάζει με τα τραγούδια μου. Είναι κάτι πέρα από αυτό. Την αγάπη του κόσμου την αισθάνομαι και την εισπράττω καθημερινά. Ως νωστόν, τα απλά πράγματα, τα ξεκάθαρα συναισθήματα είναι και τα πιο πολύτιμα. Η αγάπη του κόσμου μου δίνει δύναμη και με γεμίζει πολύ θετικά, ώστε να συνεχίσω να εξελίσσομαι και να παρουσιάζω ωραία τραγούδια».

– Ασχολείσαι με αγάπη και προσήλωση με το τραγούδι. Σε έχει προδώσει ποτέ αυτή η αγάπη;

«Αγαπώ πολύ τη μουσική και το τραγούδι, από τα πολύ παιδικά μου χρόνια. Για μένα το τραγούδι και η μουσική είναι τρόπος έκφρασης, τρόπος ζωής. Οπότε, σου απαντώ ότι είμαι τρομερά χαρούμενη που κατάφερα να ασχολούμαι επαγγελματικά μ’ αυτό που είναι μέσα στην ψυχή μου και στην καρδιά μου» είπε στον “Τηλεθεατή”. 

Πηγή: gossip-tv.gr

Stoiximan: Παιχνίδι από όπου κι αν βρίσκεσαι (κινητό, tablet). Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook