Demy: «Περάσαμε δύσκολα!»

Κουρασμένη, απογοητευμένη αλλά σίγουρη ότι είχε κάνει το καλύτερο δυνατό και είχε δώσει το 100% των δυνατοτήτων της εμφανίστηκε στις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος του τελικού και την ανάδειξη της Πορτογαλίας ως νικήτριας η Demy. Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε φέτος την Ελλάδα στο Κίεβο, δήλωσε: «Η εμπειρία ήταν απίστευτη, τώρα είμαστε φορτισμένοι, είμαστε […]

Κουρασμένη, απογοητευμένη αλλά σίγουρη ότι είχε κάνει το καλύτερο δυνατό και είχε δώσει το 100% των δυνατοτήτων της εμφανίστηκε στις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος του τελικού και την ανάδειξη της Πορτογαλίας ως νικήτριας η Demy.

Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε φέτος την Ελλάδα στο Κίεβο, δήλωσε:

«Η εμπειρία ήταν απίστευτη, τώρα είμαστε φορτισμένοι, είμαστε κουρασμένοι…» Και συνέχισε:

«Φεύγοντας από το στάδιο, ήταν να σαν φεύγω από το σπίτι μου… Δύο εβδομάδες ήμασταν μέρα νύχτα σπίτι μου.

Ζήσαμε τρομερές εμπειρίες, αναμνήσεις καλές. Από τη σημερινή εμφάνιση εμείς ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι, ήταν ομαδική η δουλειά, συμφωνήσαμε όλοι ότι ήταν η καλύτερή μας φορά, αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη ευτυχία, γιατί είχαμε δυσκολίες στις πρόβες. Εντάξει, περάσαμε δύσκολα στο green room! Αρχικά, δεν καταλαβαίναμε τι γίνεται στις ψηφοφορίες, σιγά σιγά ζοριστήκαμε καθώς προχωρούσε το πράγμα. Νομίζω πως θα το ξανάκανα! Αν ξαναπάμε, θα πάμε με την ίδια ομάδα!»

Πηγή: gossip-tv.gr

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook