Βίκυ Κάβουρα: «Γενικά, βλέπω ότι δεν υπάρχει πίστη»

Για την επιτυχία της παράστασης «Πετάει – Πετάει» στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Χυτήριο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βίκυ Κάβουρα.

Για την επιτυχία της παράστασης «Πετάει – Πετάει» στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο Χυτήριο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βίκυ Κάβουρα.

“Κατ’ αρχάς, είναι η πολυπαιγμένη κωμωδία. Το σενάριο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δυνατό. Ο πρωταγωνιστής έχει τρεις αρραβωνιαστικές και μια μέρα από ένα λάθος, έρχονται και τρεις στο σπίτι του.

Οι χαρακτήρες, και οι τρεις, είναι πολύ ευχάριστοι και μέσα από τη δραματικότητα του γεγονότος και την αγωνία των πρωταγωνιστών να μη μαθευτεί το λάθος, διότι όλη η κωμωδία βασίζεται σε ένα λάθος, η παράσταση, έχει τρελό γέλιο και ο κόσμος περνάει όμορφα και διασκεδάζει”.

Στην παράσταση υποδύεται τη Γερμανίδα αεροσυνοδό, η οποία είναι αρραβωνιασμένη με τον πρωταγωνιστή, Μάνο Ιωάννου, ενώ παράλληλα εκείνος τα έχει και με άλλες δύο. Την έχουν απατήσει ποτέ;

“Δεν νομίζω. Είμαι πολύ δεμένη με τις σχέσεις μου και νομίζω ότι θα είχε πέσει στην αντίληψη μου, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Γενικά, βλέπω ότι δεν υπάρχει πίστη αλλά κέρατο παντού. Πιστεύω ότι οποίοι το κάνουν αυτό δεν σέβονται τον εαυτό τους. Θαυμάζω τους ελάχιστους που έχουν απομείνει και δεν πέφτουν στην παγίδα να κερατώσουν τις σύντροφούς τους”, λέει η ηθοποιός στη “Secret”.

Πηγή: gossip-tv.gr

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook