Ελεονώρα Μελέτη: «Η τηλεόραση για μένα δεν είναι αρπαχτή»

Στην Ελεονώρα Μελέτη είχε γίνει πρόταση για να συμμετέχει στο Survivor αλλά την είχε απορρίψει. Γιατί;

Στην Ελεονώρα Μελέτη είχε γίνει πρόταση για να συμμετέχει στο Survivor αλλά την είχε απορρίψει. Γιατί;

 «Ναι, μου είχε γίνει πρόταση και μάλιστα με πολλή ζέση τότε από την παραγωγή. Έβλεπα ότι τους άρεσε πολύ ως ιδέα αλλά δεν το σκέφτηκα ποτέ: Το «όχι» μου ήταν αυτόματο και επέμενα σε αυτό. Δεν περίμενα καν να μου περιγραφεί το concept παρόλο που έχει αλλάξει πολύ και δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες εκδοχές. Είναι πολύ πίο εντυπωσιακό και πολυ πιο κοντά στη δική μου φιλοσοφία – ειδικά σε ό,τι αφορά τα αγωνίσματα. Ομως δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε κάτι το οποίο, καλώς ή κακώς, έχει και πολύ ριάλιτι μέσα. Κάνω τηλεόραση χρόνια και ξέρω τι είναι το ριάλιτι και πώς λειτουργεί. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το απολαύσω όπως θα το απολάμβανα υπό άλλες συνθήκες. Εχοντας μείνει συνειδητά εκτός, δεν ήθελα να επιστρέψω ως παίκτρια ριάλιτι. Τηλεοπτικά δεν είχε να μου προσφέρει κάτι γιατί η τηλεόραση για μένα δεν είναι αρπαχτή» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

  -Οταν το παρακολουθήσατε ως τηλεθεάτρια, αλλάξατε γνώμη; Σκεφτήκατε ότι ίσως έπρεπε να είχατε πει «ναι» αν ξέρατε ότι θα ήταν τόσο επιτυχημένο το concept;

«Οχι, δεν άλλαξα γνώμη. Δεν θα πήγαινα ποτέ. Δεν πιστεύω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να λειτουργήσει καλά κάτω από τόσο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Δεν ζούνε και στον πόλεμο, αλλά όταν δεν έχεις τις βασικές σου ανέσεις, που για μένα είναι πρωτίστης σημασίας, δεν το συζητώ. Δεν είναι τυχαίο ότι ένας άνθρωπος ηρεμεί μετά από έναν καλό ύπνο ή ένα καλό γεύμα. Όταν εμένα οι βασικές ανάγκες μου για ξεκούραση, ζέστη, φαγητό και καθαριότητα δεν ικανοποιούνται, μεταλλάσσομαι. Δεν νομίζω ότι θα δείξω ένα πρόσωπο που στα μάτια ου κόσμου με δικαιώνει. Στο παρελθόν ένας σύντροφός μου είχε πει: «Μην αφήσεις την Ελεονώρα να νυστάζει, να πεινάσει και να κρυώσει, γκρινιάζει συνέχεια σαν μωρό». Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, στο Survivor δεν θα μπορούσα να αποδείξω πραγματικά τι άνθρωπος είμαι.»

Πηγή: gossip-tv.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook