Μπέσυ Μάλφα: «Είναι σπουδαία η κωμωδία”

Η Μπέσυ Μάλφα σε συννέντευξή της μίλησε για την κωμωδία και πόσο δύσκολο είδος είναι.

Η Μπέσυ Μάλφα σε συννέντευξή της μίλησε για την κωμωδία και πόσο δύσκολο είδος είναι.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη η κωμωδία και την υπηρετώ με συνέπεια και κατάθεση ψυχής. Το κοινό έρχεται να μας δει θέλοντας ένα… φιλί ζωής. Έχει μεγάλη ανάγκη να ξεδώσει, να γελάσει, να ξεχαστεί, να βγάλει έστω και για λίγο το βάρος που κουβαλάει πάνω του.

Έρχεται να θεραπευτεί με έναν τρόπο από όσα τον εξοντώνουν και τον θλίβουν στην καθημερινότητα του κι εμείς έχουμε χρέος να το θεραπεύσουμε και μαζί του να θεραπευτούμε κι εμείς, γιατί η σκηνή σε κάνει να ξεχνάς όλα όσα ζεις εκτός αυτής – έστω και για τις δύο ώρες που διαρκεί η παράσταση. Έχασα τη μάνα μου και βγήκα να παίξω. Αρρώστησα και βγήκα να παίξω. Πόνεσα και βγήκα να παίξω. Και με έναν μαγικό τρόπο μετριαζόταν ο πόνος.

Είναι σπουδαία η κωμωδία, κι ας την απαξιώνουν πολλοί. Εγώ τη λατρεύω και κυρίως όταν έχει και μικρές δραματικές νύξεις, όπως γίνεται στα έργα των Ρήγα – Αποστόλου που παίζω τελευταία. Στο “Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”, που παίζουμε στο “Ριάλτο”, γελάς με την καρδιά σου, μέχρι δακρύων, αλλά παράλληλα σου περνάει και μηνύματα για τη ζωή, με νύξεις πιο χαμηλές, πιο εσωτερικές, που τις λατρεύω. Είναι μια μαύρη, εξωφρενική θα έλεγα κωμωδία το έργο τους αυτό και είμαι ευτυχής που παίζω σε αυτό με εξαίρετους συναδέλφους», δήλωσε στην εφημερίδα «Ειδήσεις».

Πηγή: gossip-tv.gr

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook