Αθηνά Οικονομάκου: «Η κωμωδία δεν είναι μόνο τα κείμενα»

Για τις εξελίξεις της σειράς «Έλα στη θέση μου» αλλά και για το κατά πόσο απολαμβάνει την κωμωδία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αθηνά Οικονομάκου.

Για τις εξελίξεις της σειράς «Έλα στη θέση μου» αλλά και για το κατά πόσο απολαμβάνει την κωμωδία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αθηνά Οικονομάκου.

 Η Φαίη δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο;

«Είναι καλύτερα τα πράγματα, καθώς είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον Βλάση. Δυσκολεύεται να αποδεχτεί την αλλαγή, αλλά δεν είναι όπως την έχουμε γνωρίσει».

 Τι συναισθήματα τρέφει για τον Δαμιανό;

«Ήταν μια σχέση εκμετάλλευσης που έφτασε στο τέλος της. Υπήρχε έντονο πάθος και από τους δύο ακριβώς γιατί υπήρχε μεγάλη ίντριγκα και κοινός στόχος. Είναι πολύ ερωτευμένη με τον Βλάση, παρότι ριψοκινδυνεύει πολλά, διότι ο Δαμιανός κρατά πολλούς άσους στο μανίκι του».

Για τον Δαμιανό καίγεται και η Βαρβάρα;
«Πολύ».

Γεγονός που προκαλεί τριγμούς με την αδελφή της;
«Η σχέση Φαίης και Βαρβάρας δεν θα φτιάξει ποτέ. Αλλωστε, η Βαρβάρα ήρθε με στόχο να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Δεν ήρθε από αγάπη για την αδελφή της, αλλά για να την εκμεταλλευτεί».

Ελκυστικό το τσαλάκωμα στους ρόλους;
«Έχει τρομερό ενδιαφέρον. Είναι πολύ καλύτερο από το να κάνεις οτιδήποτε είναι κοντά στην προσωπικότητα σου. Ειδικά στη σειρά, που πρόκειται για κωμωδία, έχει περισσότερο ενδιαφέρον».

Απολαμβάνετε την κωμωδία;
«Πολύ. Ειδικά με τη συγκεκριμένη ομάδα. Η κωμωδία δεν είναι μόνο τα κείμενα, αλλά και το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα. Στις περισσότερες σκηνές, ακόμη κι αν το κείμενο δεν είναι κωμικά γραμμένο, το φέρνουμε στα δικά μας μέτρα», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Πηγή: gossip-tv.gr

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoixim

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook