Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νιώθω ότι δεν είμαστε μια life style εκπομπή»

Για το αν έχει νιώσει άβολα σε κάποια εκπομπή της λόγω της επικαιρότητας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για το αν έχει νιώσει άβολα σε κάποια εκπομπή της λόγω της επικαιρότητας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Για να είμαι ειλικρινής, το ότι υπάρχει το κομμάτι της επικαιρότητας μαζί με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου με κάνει να αισθάνομαι ότι δεν είμαστε στον κόσμο μας. Ακόμη και τις ημέρες με έντονη πολιτική επικαιρότητα, που είναι σχεδόν καθημερινές, έχουμε αυτό το ημίωρο κομμάτι, όπου θα ενημερωθούμε και θα σχολιάσουμε τα τεκταινόμενα, οπότε νιώθω ότι αυτό μας βοηθά να μην είμαστε μια life style εκπομπή, στον κόσμο της. Είμαστε μια ψυχαγωγική-ενημερωτική εκπομπή», λέει η ίδια στο περιοδικό Τηλεθεατής.

 Όσο για το ποιες είναι οι συνεντεύξεις που την ιντριγκάρουν;

«Προσπάθησα φέτος να διαφοροποιηθώ και να κάνω κάποιες συνεντεύξεις με ανθρώπους που, χωρίς ιδιοτέλεια και προσωπικό συμφέρον, προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Ξεκίνησα μία στήλη με τίτλο “Βρες χαρά στην προσφορά”, όπου δίνουμε βήμα σε ανθρώπους με φιλανθρωπική δράση. Θεωρώ ότι, για να βιώσουμε καλύτερες ημέρες, πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο», καταλήγει.

Πηγή: gossip-tv.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook