Μαρία Σολωμού: «Μία σχέση την κάνει να αντέχει το μη δεδομένο»

Το νέο στοίχηµα της Μαρία Σολωμού στο θέατρο λέγεται «Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη».

Το νέο στοίχηµα της Μαρία Σολωμού στο θέατρο λέγεται «Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη», που ξεκινά στις 30 Μαρτίου, στο «Ιλίσια-Βολανάκης», σε µια ιδιαίτερα προσεγµένη παραγωγή της Παναγιώτας Παρασκευοπούλου και του Κώστα Ξενόπουλου. 

Πρόκειται για ένα νέο έργο του ∆ηµήτρη Κουρούµπαλη, που εµπνεύστηκε από τη γαλλική ταινία «Έρωτας στα τυφλά», µία ανατρεπτική ερωτική κωµωδία για ένα ζευγάρι που χωρίζει, αν και είναι ακόµα ερωτευµένο. Η ίδια μέσα από το ρόλο της μιλάει για… προσωπικά ζητήματα και λέει τι πιστεύει για τις σχέσεις και τον έρωτα…

Χάνονται τελικά στη ζωή οι πραγµατικά ερωτευµένοι άνθρωποι;

“Στην περίπτωσή µας, πάντως, ξανασυναντώνται έπειτα από χρόνια. Μένουν σε διπλανά διαµερίσµατα και τους χωρίζει µια µεσοτοιχία, από όπου ακούγονται τα πάντα. Ο ένας ακούει την προσωπική ζωή του άλλου και ερωτεύονται από την αρχή”.

∆ηλαδή µπορεί ο τοίχος να λειτουργεί σαν σύµβουλος γάµου;

“Έχουν και οι δύο την ανάγκη να ερωτευτούν. Αυτό το παιχνίδι τούς ασκεί γοητεία. Τους συναντάµε πέντε χρόνια µετά τον χωρισµό, όταν τους δίνεται η ευκαιρία να ξαναρχίσουν από το µηδέν”.

Τι κάνει τελικά µια σχέση να αντέχει;

“Το µη δεδοµένο. Το στοιχείο του απρόβλεπτου, που συχνά το ξεχνάµε και όταν συµβαίνει η ρήξη, είναι πια αργά. Η επανεφεύρεση του άλλου είναι σηµαντική υπόθεση”.

Πηγή: real

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook