Μαντώ Γαστεράτου: «Αλλο πράγμα η σχέση και άλλο ο γάμος»

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει δηλώσει πως τον βρήκε τον γαμπρό. Της έχει γίνει πρόταση γάμου;

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει δηλώσει πως τον βρήκε τον γαμπρό. Της έχει γίνει πρόταση γάμου;

 «Αυτό το είπα χαριτολογώντας σε μια εκπομπή όπου ήμουν καλεσμένη. Είμαστε μια χαρά, ο καιρός θα δείξει» τόνισε στο Secret.

-Είναι στα άμεσα σχέδια σου η οικογένεια;

«Θέλω σε μερικά χρόνια να κάνω οικογένεια, αλλά δεν βιάζομαι, θέλουν τον χρόνο τους αυτά τα πράγματα. Αλλο πράγμα η σχέση και άλλο ο γάμος και τα παιδιά. Πιστεύω πως είναι ίσως η σημαντικότερη απόφαση που θα πάρω και δεν θέλω να κάνω λάθος. Προφανώς, δεν μπορείς να είσαι ποτέ 100% σίγουρος, αλλά, αν η σχέση κρατήσει ένα ικανό διάστημα πριν επισημοποιηθεί ή πριν έρθει ένα παιδί, μπορείς να καταλάβεις αν είναι σωστό να προχωρήσεις.»

-Θα συγχωρούσες την απιστία;

«Οχι. Η απιστία είναι προδοσία, θα πρόδιδε την εμπιστοσύνη που του έδειξα και, ταυτόχρονα, θα έδειχνε πόσο λίγο με σέβεται. Γιατί, λοιπόν, να τον συγχωρήσω; Είναι από αυτά τα πράγματα που η μία φορά είναι απλώς η πρώτη φορά. Γιατί να τον συγχωρήσω που μου φέρθηκε τόσο άσχημα και να του δώσω την ευκαιρία να το ξανακάνει;»

-Τι σημαίνει έρωτας για σένα;

«Ενθουσιασμός πρώτα από όλα. Να βλέπεις τον άλλον και να χαίρεσαι με όλα όσα κάνει, όλα όσα λέει. Να μη σε ενοχλεί τίποτα. Να είναι όλα υπέροχα. Δεν κρατάει βέβαια για πάντα. Οσο περνάει ο καιρός τη θέση του παίρνει η αγάπη. Συνειδητοποιείς πως ο άλλος δεν είναι τέλειος, αλλά παραμένεις μαζί του. Τον εκτιμάς για αυτό που είναι και όχι για αυτό που νόμιζες πως είναι.»

-Είσαι γυναίκα… παραδοσιακή; Θα πας στον άντρα τις παντόφλες; Θα του μαγειρέψεις;

«Δεν μαγειρεύεις για τον άντρα σου. Το κάνεις και για τους δυο σας. Είναι κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν σε ένα σπίτι και ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως μου αρέσει να περιποιούμαι τον σύντροφο μου. Είναι όμορφο να δείχνεις στον άλλον ότι σου αρέσει, να τον προσέχεις και να νοιάζεσαι για εκείνον».

Πηγή: gossip-tv.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook