Μάγκι Χαραλαμπίδου: “Αν τελικά παίξω θα χρειαστεί να λείψω για καιρό”

Το τηλεοπτικό ενδιαφέρον έχει κορυφωθεί για το «Survivor» και οι υπεύθυνοι του project έχουν σκοπό να συνεχίσουν να µας κρατούν σε αγωνία.

Το τηλεοπτικό ενδιαφέρον έχει κορυφωθεί για το «Survivor» και οι υπεύθυνοι του project έχουν σκοπό να συνεχίσουν να µας κρατούν σε αγωνία.

Γι’ αυτό και ετοιµάζονται να προσθέσουν τρία νέα πρόσωπα στην οµάδα των «∆ιασήµων».

Ένα από αυτά είναι η Μάγκι Χαραλαμπίδου, η οποία αποκαλύπτει:

«Μου έχει γίνει πρόταση εδώ και πολύ καιρό, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Τώρα το ξανασυζητάµε και προσπαθούµε να τα βρούµε».

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αντικειµενικές δυσκολίες, οι οποίες δεν επιτρέπουν στην οµορφη ραδιοφωνική παραγωγό και dj να φύγει για τον Άγιο ∆οµίνικο, τουλάχιστον άµεσα.

«Έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις εδώ και αν τελικά παίξω στο παιχνίδι, θα χρειαστεί να λείψω για αρκετό καιρό. Όµως, οι άνθρωποι στην παραγωγή προσπαθούν να µε βοηθήσουν. Υπάρχουν κάποια διαφηµιστικά συµβόλαια και η ραδιοφωνική µου εκποµπή, που απαιτούν να βρεθεί ένας τρόπος να ηχογραφώ από εκεί που θα βρίσκοµαι», εξηγεί στη “real”.

Πάντως, για τη Μάγκι το συγκεκριµένο παιχνίδι επιβίωσης είναι µία εµπειρία που θα ήθελε να ζήσει, καθώς εξάπτει τη φαντασία της. «Το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από ό,τι περίµενα. Όµως, νοµίζω ότι θα είναι µια µοναδική εµπειρία. ∆εν µου έχουν βάλει το µαχαίρι στον λαιµό για να απαντήσω άµεσα. Εξαρτάται και από το πότε θα απαντήσουν οι υπόλοιποι που έχουν προταθεί για τον ίδιο σκοπό µε εµένα».

Η Μάγκι δεν έχει µόνο να σκεφτεί τα επαγγελµατικά της, αλλά και την προσωπική της ζωή και φυσικά τον πρωταγωνιστή σε αυτή, τον επιχειρηµατία Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη.

«Ο Αλέξανδρος στην αρχή δεν ήθελε να πάω, αλλά τώρα πια θέλει. Το συζητήσαµε γιατί η σχέση µας βρίσκεται σε πολύ καλή φάση έπειτα από τα σκαµπανεβάσµατα που είχαµε», παραδέχεται.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι, σύµφωνα µε πληροφορίες, πρόταση για να συµµετάσχουν στο παιχνίδι έχει γίνει επίσης στην τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου και στον παρουσιαστή και µοντέλο Γιώργο Μανίκα, όµως και εκείνοι δεν έχουν απαντήσει ακόµα θετικά.

Πηγή: gossip-tv.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook