Παναγιώτα Βλαντή: «Εύχομαι να «ανοίξει» ξανά η δουλειά»

Με το σίριαλ του Alpha «Αστέρας Ραχούλας» η Παναγιώτα Βλαντή επέστρεψε στην τηλεοπτική πραγματικότητα, η οποία είναι διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Με το σίριαλ του Alpha «Αστέρας Ραχούλας» η Παναγιώτα Βλαντή επέστρεψε στην τηλεοπτική πραγματικότητα, η οποία είναι διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

«Ναι, πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι λίγο καλύτερη. Μου αρέσει πολύ και εύχομαι να «ανοίξει» ξανά η δουλειά» τόνισε στο “TV Έθνος“.

 -Επέστρεψε, λοιπόν, η ελληνική μυθοπλασία στην τηλεόραση.

«Ακριβώς. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολη η κατάσταση. Έχει αλλάξει η ζωή μας και είναι λογικό αυτό να έχει επίπτωση και στον δικό μας κλάδο. Η τηλεόραση έκανε κάποια βήματα φέτος και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Είναι προς τιμήν των καναλιών που σε αυτά τα δύσκολα χρόνια κάνουν σίριαλ, τολμάνε και με παραγωγές ακριβές, τηρουμένων των αναλογιών πάντα.»

-Μιλήστε μου για το σήριαλ, που το τηλεοπτικό κοινό το ξεχώρισε.

«Ο «Αστέρας Ραχούλας» είναι μια δουλειά συνόλου. Αγαπημένων ηθοποιών, ενός άξιου σκηνοθέτη, του Νίκου Κρητικού, που δεν είχα δουλέψει μαζί του και πρέπει να πω ότι είναι ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες. Χειρίζεται ωραία τη σειρά, είναι αγαπητός στους ηθοποιούς, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά μαζί με όλο το συνεργείο. Εχουμε ένα υπέροχο σενάριο του Γιώργου Κρητικού και αυτό «φτιάχνει» μια συνταγή για να αγαπηθεί από τον κόσμο.»

-Από το πρώτο επεισόδιο φάνηκε στον τηλεθεατή μια μια φωτεινή εικόνα της ελληνικής περιφέρειας.

«Χωρίς να είναι γραφικό. Θα μπορούσε κάποιος, ακούγοντας την υπόθεση χωρίς να έχει δει τη σειρά, να πει ότι είναι γραφικό. Δεν έχει καμία γραφικότητα, έχει αληθινούς ήρωες, είναι μια απεικόνιση της Ελλάδας.»

-Θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι θα μας ενημερώσουν τον Μάρτιο.»

-Ο χαρακτήρας που υποδύεστε, η Μαργαρίτα, επέστρεψε στο χωριό ενώ έλειπε χρόνια στο εξωτερικό.

«Έφυγε από τη Ραχούλα σε μικρή ηλικία και γύρισε μετά από είκοσι χρόνια. Άνοιξε μια εναλλακτική πανσιόν, φτιάχνει πίτες, μαρμελάδες και συναντάει τον παιδικό της έρωτα.»

-Και όπως φαίνεται δεν τον έχει ξεπεράσει ποτέ…

«Ναι, έχει λόγους όμως. Εξομολογείται το μυστικό της, το ότι δηλαδή ο Μάνος είναι παιδί του Αρη, στον Παπαργύρη, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που γνώριζε τη σχέση της με τον Αρη στο παρελθόν.»

Πηγή: gossip-tv.gr

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook