Μάρα Δαρμουσλή: «Δεν με εξιτάρουν οι επικίνδυνες σχέσεις»

Μιλάει σπάνια, καθώς έχει επιλέξει να κρατήσει χαµηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή.

Η Μάρα Δαρμουσλή διανύει µία από τις καλύτερες περιόδους της, τόσο επαγγελµατικά, αφού το πάντρεµά της µε τον Γιώργο Κιμούλη -που εκτιµά απεριόριστα και ως σκηνοθέτη και ως ηθοποιό- στην παράσταση “Επικίνδυνες σχέσεις” τη γεµίζει µε χαρά, όσο και προσωπικά.

Έχει βρει τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του γοητευτικού Τ. ∆αρδαγάνη, µε τον οποίο, εκτός από τον έρωτα, τους συνδέουν και τα ίδια καλλιτεχνικά όνειρα.

Η Μάρα ∆αρµουσλή µιλάει σπάνια για εκείνον, καθώς έχει επιλέξει να κρατήσει χαµηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, µε κύριο ζητούµενό της να υπάρχει στον χώρο µέσα από τη δουλειά της.

Λατρεύει τον σύντροφό της, αλλά ο πλέον αγαπηµένος της άντρας, όπως λέει η ίδια µε καµάρι στον φιλικό κύκλο της, δεν είναι παρά ο 10χρονος γιος της Άγγελος, µε τον οποίο έχει εξαιρετική σχέση και ο Τάσος. Η Μάρα απολαµβάνει την ευτυχία και την ερωτική της ηρεµία χωρίς να έχει την παραµικρή σχέση µε τη δαιµόνια δολοπλόκα ηρωίδα που υποδύεται στις «Επικίνδυνες σχέσεις» του Λακλό. «∆εν µε εξιτάρουν τέτοιες σχέσεις. Ποτέ δεν µε εξίταραν! Βιώνω έναν απόλυτα υγιή έρωτα και διόλου δεν µε ελκύουν -ούτε µε έλκυαν ποτέ- αρρωστηµένες καταστάσεις», εξοµολογείται, καθόλου τυχαία, στους δικούς της ανθρώπους σύμφωνα με τη real.

Σκέφτεται άραγε να κάνει έναν ακόµα γάµο ή το ενδεχόµενο να ντυθεί για δεύτερη φορά νύφη το έχει αποκλείσει η σαγηνευτική ηθοποιός; Η ίδια ξεκαθαρίζει ότι µε το κεφάλαιο γάµος έχει τελειώσει και αποκαλύπτει ότι δεν έχουν συζητήσει µε τον εδώ και τρία χρόνια σύντροφό της την πιθανότητα να επισηµοποιήσουν την όµορφη σχέση τους.

Πηγή: gossip-tv.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook